L
Lanvin
fynteak(Антеуфл) сказав(ла):туалет на великому базарі є, він знаходиться за критим ринком.
может, я не про тот туалет думаю, но за крытым рынком он - ужасный. Получше того, что в лесу, конечно, но все же.......
fynteak(Антеуфл) сказав(ла):туалет на великому базарі є, він знаходиться за критим ринком.
а де на карті "Араз"???=-OJohnSparrow сказав(ла):Масштаб постарался примерно сохранить (соотношение между размерами, точнее).
Ну не знаю... може я якись кривий, але мені здається шо на твоїй карті якраз зверху буде йух а не сєвєрJohnSparrow сказав(ла):"Аракс" на севере, за верхним краем карты.
Цокольний поверх - кафе, 1-й поверх - кафе/магазин, 2- й поверх - офісora сказав(ла):Кто в курсе - чем нас решили осчастливить на этот раз ?
дивуюсь. от коли ніхто нічого не будував, то всі говорили "ну коли ж у нетішині нарешті почнуть будувати житло і будинкі?! скількі можна, нам нема де жити. квартир невистачає" невже нарешті хтось заворушився і чось почали будувати? от біля мого дому буде багатоповехівка будуватись. і знову "а звідкі гроші? а чого це вони щось будують? " навідь " от задрали то мабудь ціле літо тепер будуть сваї колотити"PATRICK сказав(ла):чого кілька років назад такого не можна було спостерігати? відкіля гроші на будівництво???
К № 392 - это именно то , чего у нас в городе не хватает ... Если работы начинаются в субботу , то возникают сомнения в легальности строительства . Поподробнее , пожалуйста .Spoch сказав(ла):Цокольний поверх - кафе, 1-й поверх - кафе/магазин, 2- й поверх - офіс
нема чого дивуватись... ще рік тому я так казавTALIKA сказав(ла):дивуюсь.
TALIKA сказав(ла):ну коли ж у нетішині нарешті почнуть будувати житло і будинкі?! скількі можна, нам нема де жити. квартир невистачає"
На рахунок легальності - це в міськраду. А щодо характеру будівництва - в курсі, бо робив проект будівлі.ora сказав(ла):Если работы начинаются в субботу , то возникают сомнения в легальности строительства . Поподробнее , пожалуйста .
Гы... даже на форуме дают объявы о покупке стройматериалов и бетономешалки =-OPATRICK сказав(ла):бель.... навіть мішка цементу нема в жодній крамниці... ужос=-O
То то я смотрю - сёдня под горсоветом целая демонстрация...Spoch сказав(ла):На рахунок легальності - це в міськраду
По поводу цемента скажите спасибо правительству " проффесионалов " . На всю Украину работает один Здолбуновский ЦШК , остальным просто не продлили лицензии . Стоят и ждут у моря погоды .PATRICK сказав(ла):бель.... навіть мішка цементу нема в жодній крамниці... ужо
Це звідки такі дані? А як же КамПод цемент??? Завод рулить. Один з найбільших в Європі.ora сказав(ла):На всю Украину работает один Здолбуновский ЦШК , остальным просто не продлили лицензии
не вірю. Докази давай.ora сказав(ла):На всю Украину..., ... не продлили лицензии