Т
Хоч це новини трішки застарілі, але щось не видно початку! і мабудь ці гроші давно вже поділені між своїми...За словами заступника міського голови Віктора Островського, потрібно буде розселити до десяти тисяч людей, основу яких складатиме персонал атомників і їх сім’ї. Отож міська рада працює над розбудовою нових шостого, сьомого та восьмого мікрорайонів.
- Для цього, - повідомив Віктор В’ячеславович, - стратегічно новими будуть напрямки роботи й житлово-комунального комплексу Нетішина. Зокрема, на модернізацію ліфтів йому буде виділено три мільйони гривень, на поновлення технічного парку – п’ять мільйонів гривень, на побудову ігрових майданчиків – один мільйон гривень і так далі.
В конкурсі між острогом і славутою?_К_А_М_И_Л_Л_А_ сказав(ла):В 2006 году НЕТЕШИН занял первое место по чистоте и красоте!!!
vitaly сказав(ла):Мені не подобається що за інтегралом вирубали весь ліс!!!
vitaly сказав(ла):Мені не подобається що за інтегралом вирубали весь ліс!!!
Так сказал мэр: "Не одно дерево не вырубят, будет как в Европе=-OКум сказав(ла):десь, типа, будет город-сад.
А якби її не було б то більша половина жителів Нетішина сиділа б без роботи.Marik_de_Sad сказав(ла):-мені не подобається хаес в нашому місті. радіація просочується,що не кажіть
Не було б її-не було б містаMarik_de_Sad сказав(ла):мені не подобається хаес в нашому місті. радіація просочується,що не кажіть.
Радіація не може просочуватись - це не вода і не газ! Навіщо говорити про речі не маючи жодного уявлення про них? Це рівень бабусі з села!Marik_de_Sad сказав(ла):мені не подобається хаес в нашому місті. радіація просочується,що не кажіть.