Что мне НЕ нравится в нашем городе

• Автор теми Автор теми FOXXX
  • Дата створення Дата створення
Ну і дурак! Я би жив би в вашому місті! Мені там подобається... А на щьот пить друг другу морди бить це глядя яка компанія... я знаю багато чел з вашого міста але вони не такі як и каж!:-)

Malyuk_ сказав(ла):
молодь гниэ в нашому місті!!!всі або п'ють,або морди одне одному б'ють.а дівчатка вже в 18 років з пузами ходять!!!це не є нормальним!всі не знають квди себе діти...
тікають з міста...
А чому молодь гниє??? Та тому що самі себе гноять! Якщо нема голови на плечах і Бога "в животі", ума в черепній коропці,як кажуть- в аптеці не купиш. Морди б"ють по тій самі причині. І дівчата скоріше дорослими хочуть стати, хочуть показати всім,і подругам і хлопцям,ось я яка...Вмію курити, пити і з хлопцями спати .... А ви відстаєте. Будьте собою, не потрібно комусь щось показувати і доказувати,а то чомусь завжди виходить навпаки.
Можна придумати куда себе діти, головне фантазія і тверезі, щирі і чисті думки,і місто тут нідочого. Місто як місто. Розваги - це не головне.

02.09.2007 "Лотел" отключило телеканал "ТНТ" - уроды

добавлено через 6 минут
02.09.2007 "Лотел" отключило телеканал "ТНТ" - уроды:-| не дали посмотреть 6 часов сериала CSI

добавлено через 3 минуты
Можна придумати куда себе діти, головне фантазія і тверезі, щирі і чисті думки,і місто тут нідочого. Місто як місто. Розваги - це не головне.

Полностью согласен, хорошо сказали!

Я ненавижу етот город он просто атстой - гязный, маленький, непрактичный. Единственное что помагает мне еэто мысль о Пива-Водах, но и ето уже стаёт бычарней.

Я_ПушинкА сказав(ла):
Я ненавижу етот город он просто атстой - гязный, маленький, непрактичный.
Ну, не беда: вот скоро твой папа станет начальником Нетишинского участка Славутского РЭМа...;-)
Я_ПушинкА сказав(ла):
Единственное что помагает мне еэто мысль о Пива-Водах, но и ето уже стаёт бычарней.
Что значит "стаёт"? А раньше не было?:-D
P.S. Кстати, у меня есть фото человека, который ненавидит "этот" город. И уже не в негативе...;-) :-D

Десь про це вже писали, не можу знайти...

Продовження теми про спалювання листя...
говорили-балакали...
Переглянути вкладення 52296

В Острозі зараз напевно класно дихається...

І все спихнуть на атомну:-)

Я_ПушинкА сказав(ла):
Я ненавижу етот город он просто атстой - гязный, маленький, непрактичный.
Грязный...?... открой глаза и посмотри вокруг... или ти дальше Нетешына ни где не бил? :-D По сравнению с другими городами... у нас самый чистий город :-p
А нащет непрактичный, он какраз таки и практичный, из-за того что маленький, все под боком ;-)

zhelezo сказав(ла):
Можна придумати куда себе діти, головне фантазія і тверезі, щирі і чисті думки,і місто тут нідочого. Місто як місто. Розваги - це не головн
Это верно, главное фантазия и умение развлеч себя. ;-)

Не подобається що в дворах дороги нікудишні, і ці труби закопані (лежачі поліцейські) по центральній дорозі, мені здається що вони повинні відповідати якимось сертифікатам якості тіпа ISO, так би хотілось взрючить того інжинєра який таку хєрню придумав.

Ми повинні любити своє місто,яким би воно не було!!!Нетішин у нас Єдиний та найкращий.

Znaesh, mne prosto interesno, schto tu let cherez 10 zapoesh o Neteshine. Tu navernoe ne yezjal s goroda bol"sche chem na 3 mesyaza?
Neteschin-samui lychiu gorod v mire! Pover" mne! Tu v etom ybedishsya cherez 10 let.

добавлено через 1 минуту
Milenchik сказав(ла):
naesh, mne prosto interesno, schto tu let cherez 10 zapoesh o Neteshine. Tu navernoe ne yezjal s goroda bol"sche chem na 3 mesyaza?
Neteschin-samui lychiu gorod v mire! Pover" mne! Tu v etom ybedishsya cherez 10 let.
Eto v otvet mal"chiky Ya- Pychinka

Malyuk_ сказав(ла):
молодь гниэ в нашому місті!!!всі або п'ють,або морди одне одному б'ють.а дівчатка вже в 18 років з пузами ходять!!!це не є нормальним!всі не знають квди себе діти...
Это не только в нашем городе, а в большинстве городов нашей страны. Это не проблема города. Это проблема государства и всех людей в нем проживающих

xxx

Не нравится вечный "срач" сутра возле входа в "Нічне місто". Почему за этим не следят наши доблестные менты или охрана? Не нравится отношение между людьми, такое отношение, что всем продавцам должен доплачивать за ормальное обслуживание. Люди все обозлённые и каджый ставит себя выше и круче всех окружающих. Иногда хочется таким хамам разбить всю рожу, поневоле скоро сам таким станешь.

slon сказав(ла):
Люди все обозлённые и каджый ставит себя выше и круче всех окружающих
хіба це тільки в нас? я таке бачу всюди....:-(

slon сказав(ла):
Люди все обозлённые и каджый ставит себя выше и круче всех окружающих.
Ну а это уже проблема не города, а сущности людей! Их принцыпов и отношения друг к другу! 8-)
И, как было сказано уже выше, это такое не только у нас...

Краще розкажіть як це проявляється реально. Якщо мова іде про торгівлю то це якраз проблема місцевої влади!!! Це легко і реально вирішити в масштабах міста. Просто ніхто цим не переймається. Так само намахують простроченими товарами і сервісом як мера так і начальника санстанції. бо найнятій продавщиці за 500 грн. абсолютно пофік з кого дурня робити, вона від цього не пострадає. Просто "великі мужі" стараються цього ніби не замічати, а прості люди економлять і час і свої нерви.

Cr4sh сказав(ла):
хых... надоело читать после 5-ой страницы =)
по всей видимости, большинству высказавшихся просто не приходилось жить в действительно дерьмовых раёнах действительно дерьмовых городов =)
И мне надоело одно и то-же: негде отдохнуть: наш Нетешин это сплошной отдых - работа, магазины, природа (лес,речка,поле) все в центре, 5-10 минут и ВЫ там где нужно.

Мне не нравится, что жители нашего города, участники форума(ов) запростяка могут унизить, обозвать друг дружку нехорошими словами, а это значит что МЫ сами "бросаем битые бутылки в обводной канал" и т.д. и т.п.

Игорь
Так само намахують простроченими товарами і сервісом як мера так і начальника санстанції
Если б я иза безисходности работал за 500 грн. продавцом в палатке то исключителна впихивал всё простроченное меру и нач.санстанции шоб знали как з жиру бесится и них..а неделать для бедных людей

Bazil сказав(ла):
запростяка могут унизить, обозвать друг дружку нехорошими словами
Нещодавно по обличчю отримала тільки тому, що мені подобається творчість однієї групи, цей хлопець просто сказав: "Музон ацтой, а ти **ка єба***а шо таке слухаєш!" А всі його друзі (яких я вважала досить вихованими людьми) дружно заржали.

Та це вже проблема не тільки нашого міста, а всієї держави...

Kate сказав(ла):
Та це вже проблема не тільки нашого міста, а всієї держави...
Це проблема виховання, і впершу чергу залежить від батьків, а потім школа (Пензлик з "Орбітом" на день УА), вулиця..., і чомусь подобається бути невихованим, комусь напакостити. З такими можна боротись.
На форумі не звертати уваги, залишати без відповіді Їхні повідомлення, а
в житті то вже інша тема...

Kate сказав(ла):
Ты должен делать добро из зла, потому что его больше не из чего делать.
Р.П.Уоррен

З цього і треба починати.