Что мне НЕ нравится в нашем городе

• Автор теми Автор теми FOXXX
  • Дата створення Дата створення
В нашомі місті мені неподобаються більшість водіїв автобусів які їздять на ХАЕС вони задовбали тим що на пішохідних переходах їздять як їм хочеться фіг коли зупиняться, а сьогодні хочу переходити через дорогу то він мені рукою махає "куди ти йдеш?"

Живу в районе Д/К, во вторую половину дня, и под вечер
начинают работать какие то агрегаты от кафе "Горынь"-ну
знаете, по звуку-как парочка тракторов Беларусь :-(
Засыпать под это-сплошное удовольствие, а квартира еще на
приличном расстоянии от него..Предстваляю как тем, что рядом "весело"!
Это точно экономят на чем то , а люди не знают отдыха.

Посцать негде!!!!! МУлицыонеры сразу даеднуються!Ё

А ЦЕ ПРАВДА ЩО У НАШОМУ МІСТІ ДОМА МАЮТЬ БУТИ ЯК У ФРАНЦІЇ Я МАЮ НА УВАЗІ КРИША ДО КРИШІ БО МІЙ ДРУГ КАЗАВ ЩО НАШ МЕР МАЄ РОЗШИРЯТИ НАШЕ МІСТО І БУДУВАТИ ДОМА У ЦЕНТРІ МІСТА

Пройшло ще 4 місяці...

Народ, не повірите, десь під Новий Рік, через 4 місяці після оцього от http://ilink.com.ua/forum/showpost.php?p=235040&postcount=601 знову те ж саме.

На першому фото - початок колупання свіжозасохшого бетону,
на 2-ій - продовження, бідний хлопець вже напевно впрів,
на 3-ій - важка техніка,
на 4-ій - почекали доки випаде сніг і вдарять морози і прийнялись ліквідовувати розрив чи шо там, попередньо розігрівши паяльною лампою шось там (холодно же ж)
на 5-ій та 6-ій - те на чому люди зараз (вже місяць!) ламають ноги.

Це виявляється Хмельницькобленерго так розважається. Турбуються про користувачів. Минулий раз в НВ про це писали. Ей, редакто-о-ор, пишіть знову

достали гопники и придурки орущие под окнами!!!!! Только что, возле дома, какие-то дебилы (других слов нет) перевернули холодильные камеры с водой и пивом. и тишина...

А в каком раене?

Я бы яиц парочку бросил)))

А что толку? Милиция только по центру ходит, как я понимаю? Гапота темноту любит, а в нашем городе для них раздолье!Жаль,что отстрел на них нельзя объявить ,как на бешенных животных>:o

fedot сказав(ла):
достали гопники и придурки орущие под окнами!!!!! Только что, возле дома, какие-то дебилы (других слов нет) перевернули холодильные камеры с водой и пивом. и тишина...
Я тоже почув крики цих обізьян,а потім полетіли холодильники,коли виглянув через вікно небуло нікого.Це вже другий раз падають ці холодильники.Рано хазяїн поставив їх на місце.

Нічого собі, тільки оце http://ilink.com.ua/forum/showpost.php?p=315121&postcount=610 опублікував, так зразу зарили і вирівняли яму, куски бетону вивезли. Може навіть забетонують в найближчі місяці:-). Не інакше, якась шишка почала наш форум читати:-D

нові будинки і будівлі ростуть, як гриби. магазинів повно! та місто наше молоде, дітей дуже багато... і дітям, чесно кажучи, немає куди подітися. особливо влітку.. був би хоч якийсь парк..

От, наш городок. Виконком каже, що це не в них на балансі цей городок. Але діти ж в них на балансі, чи як? Є ж безмозглі, що ризикують з"їжжати зверху.

дааа тупости и идеотизма нашому народу незанимать

що всі люди мусорять:'(

Что здесь нету Скейтпарка!Я би хотела занятся пул-скейтингом,но уви-надо ехать с друзьями в другой город,потому что в нашем нет где етим занятся!:-(

Сплю чую якісь бовдур в 5 годни ранку кричить "катя" стояв горлав пів часа , а та катя всеодно не виглянула )

вот мне НЕ нравится то, что построили остановку напротив торгового=\ теперь автобусы и бусы едут мимо моего дома(Я живу возле "Я - первый")...это просто ужс: шум, газы, поднимается пыль

Недостатков в нашем городе очень много! Но какой ни есть он наш Родной! Чо там кому не нравиться???>:o