Чи є в Нетішині спортивні секції, клуби?

• Автор теми Автор теми ILoveMyLife
  • Дата створення Дата створення
Самий найкращий варіант для фітнесу - це напевно спортивний зал в басейні....там тільки жінки займаються. Детальніше зможу завтра сказати...

Знахарь сказав(ла):
Самий найкращий варіант для фітнесу - це напевно спортивний зал в басейні....там тільки жінки займаються. Детальніше зможу завтра сказати...
Буду Вам дуже вдячна!)

Я и за качалку хочу узнать ,какбы совмещать одно с лругим... @-->--

Eifa сказав(ла):
Хочется узнать поподробней:
Какие расценки?
Как проходят занятия?
Мнения тех,кто знамимаются...
На Варшавке я займаюся: заняття по технології "Тайбо", у систему входить різні види вправ для схуднення - понеділок, середа, п'ятниця на 20 год. вечора, оплата - 50 грн./ міс.
До того ж ви можете домовитися із інструктором у будь-який час приходити у тренажерний зал як додаткова фізична нагрузка для пресу і по бажанню для будь-яких м'язів.

Frost сказав(ла):
Цитата:
Сообщение от stress
Люди хочу запитати де в нас є Змішані Єдиноборства?

біля "ночніка"

100 %/ Красава. Нет ничего лучше чем жизненный опыт и постоянная практика )))))))))))

А для тех кто хочет похудеть, но нету времени на занятия, советую проверенный на себе способ. В прошлом году в первый раз жизни решила постить перед Пасхой (40 дней). Килограммы ушли сами собой. Пища легкая (можно кушать только растительную пищу и 3 раза за весь пост в определенные дни - рыбу). Перед летом - это идеальный вариант. К тому же сила воли тренируется по полной программе и для организма хорошая разгрузка.

Можете підсказати в нетішині десь є зал просто що б можна було прийти і побити грушу і просто позайматися на своє задоволення? Немає різниці чи платно чи безплатно)

stress сказав(ла):
прийти і побити грушу

Отличное занятие, особенно после напряженного трудового рабочего дня прийти снять стресс, чтобы дома на близких не срываться.
Мне тоже интересен данный вопрос

stress в своё удовольствие себе дома повесить можно пришёл побил стрес снял!
А так тебе в качалку на стадионе (точно не знаю ну по моему там где "Бокс") но там платно.

Хочу запитати чи можна винайняти зал в нетішині для тренеровок,(груша,лапи,перчаткі.і.т.д) все своє просто зал де це все помістити можна чи є такій??

Подскажите, пожалуйста, в Нетешине есть занятия йогой? Где и когда? Контакты

катання на велосипеді , знімає стрес і врівноважує нервову систему, ще плюс допомагає спалити лишні калорії, підкачати ноги, Що потрібно більшій половині , часто руки накачають а ноги ні.

• Подобається
Реакції: VERA
Есть тренажерный зал возле "Баньки", там фитнесс, йога, массаж, все, что тело пожелает ;)

А можна докладніше про ціну і в який час проходять заняття.

Доброго дня. Скажіть будь ласка де в Нетішині можна записати хлопчика 4-х років на бойове мистецтво....рукопашний бій...і т.д