Футбольний фан клуб

• Автор теми Автор теми kolya
  • Дата створення Дата створення

Лутший футболист Европы??

• Андрес Иньеста

Голосів: 3 42.9%
  • Лионель Месси

Голосів: 0 0.0%
  • Криштиано Роналдо

Голосів: 4 57.1%
  • Я бы отдал голос другому (можно указать в теме)

Голосів: 0 0.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    7
  • Опитування закрито .
Лапочка сказав(ла):
ВИ завтра будете грати футбол,а то я за вами заскучала
Будемо будемо запасайся пивом і чіпсами
може теж в групу підтримки підеш?

Шахтар чемпіон

всіх вболівальників вітаю з перемогою команди

"Ліон" чемпіон

Футболисты "Лиона" в седьмой раз подряд стали чемпионами Франции
Победив "Осер" со счетом 3:1, "Лион" в седьмой раз подряд выиграл чемпионат страны, а серебряные медали достались "Бордо".

Игра на нервах
В преддверии встречи "Лион" опережал "Бордо" всего на два очка - в последние недели чемпион умудрился растранжирить громадное преимущество, добытое в первой половине национального первенства. Впрочем, на настрое дружины Алена Перрена это никак не сказалось - уже в первые десять минут встречи по разу отличились Карим Бензема и Фред. На 51-й минуте Ким Келлстрем довел результат до разгромного, и лишь под занавес поединка Фредерик Тома отквитал один мяч. Таким образом, впервые в истории клуба "Лион" может взять сразу два главных трофея за сезон. Конечно, если обыграет "Пари Сен-Жермен" в финале Кубка Франции в следующие выходные.

На дне
Парижане также набрали три очка в последнем туре, что позволило команде Поля Ле Гуэна, долгое время боровшейся за выживание, закрепиться в высшем дивизионе. Дубля Амара Диане (22, 82) "ПСЖ" хватило для победы над "Сошо" - 2:1. Триумф парижан вкупе с победой "Тулузы" над "Валансьеном" с аналогичным результатом определил трио клубов, покидающих высшее общество. Это "Ланс", "Метц" и "Страсбур", давший бой "Бордо" (2:2), которому нужно было побеждать и надеяться на осечку "Лиона".

Борьба за еврокубок
"Олимпик" одолел "Страсбур" со счетом 4:3 благодаря дублю Джибриля Сиссе и опередил "Нанси" в борьбе за право представлять Францию в Лиге чемпионов УЕФА. Последний же уступил дома "Ренну" - 2:3. В других матчах "Метц" обыграл "Ле-Ман", "Ницца" взяла верх над "Каном", а "Сент-Этьен" дома сломил сопротивление "Монако". А вот "Лорьян" и "Лилль" поделили очки - 1:1.

источник uefa.com

добавлено через 2 часа 38 минут
Став відомим ще один чемпіон Італійська серія А не подарувала ніяких несподіванок
Інтер переміг на виїзді Парму 0:2 , Рома яка відставала від нього на одне очко зіграла в нічию з Катанія 1:1
ну Юве вже заздалегіть закріпився на 3-у місці
на 4 місце з розривом також у 1 очко претендували і Фіорентина і Мілан який в заключному турі вдома зробив розгром
та лише один гол "Фіалок" позбавив Росонері участі в ЛЧ та 4 місця :-p
Торино 0:1 Фиорентина

Блін.... шось темка по-тихеньку "здихає".... Ну так от:
Хтось іде сьогодні футбол на манєжі побігать? (орієнтовно можно десь на 13.00 або 14.00)! Жду відповіді....

GANGSTER сказав(ла):
Хтось іде сьогодні футбол на манєжі побігать?
я не проти

далі ще більше

статистика найсильнішого чемпіонату

Чемпионат Армении. Высшая лига. 6-й тур. Статистика матчей
Вчера прошли три матча чемпионата Армении в высшей лиге. Ереванский "Пюник" наконец-то сумел набрать три очка, обыграв "Киликию" со счетом 3:0. В то же время "Арарат" продолжал свою потрясающую победную серию, взяв верх в Капане над местным "Гандзасаром". А аштаракская "Мика" благодаря голу Дилшода Васиева справилась с "Улиссом". Напомним, что встреча "Ширак" - "Бананц" перенесен на неопределенный срок.

Киликия - Пюник 0:3
Голы: Карлен Мкртчян, 30; Геворг Казарян, 34, 80

Гандзасар - Арарат 2:3
Голы: Виргил Маршавела, 71-пен, Бениамин Манучарян, 84 - Маркос, 26, 74; Сафарян, 60

Мика - Улисс 1:0
Гол: Дилшод Васиев, 19

Турнирная таблица

1.Арарат 6 6 0 0 15 3 18
2. Мика 5 4 0 1 11 4 12
3. Пюник 5 3 1 1 6 3 10
4. Ширак 5 3 0 2 6 6 9
5. Бананц 5 2 1 2 5 4 7
6. Гандзасар 6 1 2 3 7 10 5
7. Улис 6 1 0 5 3 6 3
8. Киликия 6 0 0 6 3 20 0

источник: ArmFootball.com
___________________________________________________________________________________

Ну я піду а ше хто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я не проти, тільки раніше! Десь на 11-00, 11-30 покоцати кульку..
Живчик, Ганстер ви як?
Короче народ, всім шанувальникам футболу підтягуйтесь на 12-30, 13-00!!!
Вже в долі:
Яріс, 3о3о, Трамп, Я ще парня приведу мабудь, Ганстер ти де???,.

FIFAyer,
я просто в школі був..... прийду десь на 13.30 десь так.... постараюся трішки раніше!

Оновимо тему:

FIFAyer сказав(ла):
Оновимо коменти ггггггг
Фото №1: *Ко мне мухтар дай лапу верний пес...* ггггг*ROFL* *ROFL*
Фото №2: ПУК...... Ой:-[ ггггггггггггггггггггггг *ROFL* *ROFL* *ROFL*
Фото №3: СМИРНО!!!!!!!!!
Фото №4: Хінь діщь щтань КІЯ.... НІНДЗЯ......:-D
Фото №5: На мля тобі в шнобель і без рукавіц... :-D :-D

Lezha_gangstar сказав(ла):
Фото №1: *Ко мне мухтар дай лапу верний пес...* ггггг
Красвавввввва...... Ржу не можу.......*ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL*

Германия - Беларусь - 2:2 (2:0)

Товарищеский матч.
Голы: Клозе, 9 – 1:0; Корытько, 20 (автогол) – 2:0; Булыга, 61 – 2:1; Булыга, 88 - 2:2.

Германия: Леманн - Лам, Мертезакер, Метцельдер, Хитцльшпергер – Фрингс (Троховски, 67), Баллак (Джонс, 46) – Одонкор (Клемент Фритц, 78), Швайнштайгер (Марин, 46) – Клозе (Хельмес, 54), Подольски (Нойвилль, 54).
Запасные: Энке, Вестерманн, Янсен.
Тренер: Йоахим "Йогги" Лёв.

Беларусь: Хомутовский - Корытько, Филипенко, Ленцевич, Омельянчук - Кульчий - Александр Глеб, Ромащенко (Ситко, 46) - Путило (Павлов, 73) - Вячеслав Глеб (Родионов, 54), Булыга (Корниленко, 90).
Запасные: Веремко, Шитов, Киренкин, Верховцов, Чухлей, Кашевский, Пласконный, Концевой.
Тренер: Бернд Штанге.

Предупреждения: Ленцевич, 8, Путило, 15.

Судья: Дарко Сеферин (Словения).
27 мая. Стадион "Фритц-Вальтер-Штадион" (Кайзерслаутерн, Германия). 47 000 (аншлаг).
да вот нам соперник попався на отбор. чм2010, шото мене "терзають смутные сомнения" по поводу выходу на чм
p.s кстате це не перша така гра беларусoв...

Пpивіт всiм.

:-)

Twisted,
Саньок ти вже тута? Чи ти з П......ї пишеш?

Twisted,
нормас.... пиїдеш з П....ї то пограєм.... до речі... ти не забув шо ти маєш привести мені і Мішені п....го пиффка.....)))))))))))))))

П......ї це тіпа Португалії!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сьогодні не погано пограли.
3о3о сьогодні був в ударі, такі бані клетав!!!! При чому, ще весь матч за мужиків відстояв на брамі як стіна!!!
Алєжка сьогодні ........ поділив всіх кращих на свою сторону, але це йому не допомогло:-p

о да бігали звичайно добре, а шо було дєлать? або бігай, або комарі З"їдять :)) суперники звичайно тоже показували видовищну гру ну опщем було цікаво на вихідних чекаємо побільше наших гравців ;-)

lazer сказав(ла):
П......ї це тіпа Португалії
:-X Тссс..... не пали контору))))))))
FIFAyer сказав(ла):
Алєжка сьогодні ........ поділив всіх кращих на свою сторону, але це йому не допомогло
Я ішов бачив як він розстрілював 2 бідолашних діток(Лайма і Доні).... І то не попадав :-p