коли ти підростав до вже й шевченко старів... а коли він грав в мілані він і був один з найкращих футболістів..._AMATOR_ сказав(ла):Колись коли я був малий я думав що А.Шевченко най кращий футболіст але коли я підріс я зрозумів
коли ти підростав до вже й шевченко старів... а коли він грав в мілані він і був один з найкращих футболістів..._AMATOR_ сказав(ла):Колись коли я був малий я думав що А.Шевченко най кращий футболіст але коли я підріс я зрозумів
Але ще я не знав інших футболістів.Yaris сказав(ла):коли ти підростав до вже й шевченко старів... а коли він грав в мілані він і був один з найкращих футболістів...
неа, його гру зіпсувала жінка, як говориться в нас послухай жінку і зроби наоборот.....=)ZoMbI сказав(ла):гру Шевченка зіпсувало Челсі
2-1 буде або 2-0 надіємся на перемогу Мілануlaim сказав(ла):Сьогодні буде матч Мілан-Арсенал(Англія)!!!!!!!
Які В кого прогноз????
Я думаю Мілан виграє 2-0laim сказав(ла):Сьогодні буде матч Мілан-Арсенал(Англія)!!!!!!!
Які В кого прогноз????
Будуть грати в 01-15, по ТРК Україна. Незнаю мені кажеться 3-0 небуде так як Селтік добре грає в себе дома, ну будем дивитись я думаю буде невелика кількість голів забита.laim сказав(ла):Ще буде грати, не помню в скільки год барса-селтік
мені кажеться буде 3-0 як мінімум
Канєшно барса сильніша і в нападєнії і у всьому.laim сказав(ла):Селтік і справді в дома класно грає але всеж барса переможе однозначно!!
Мілан-Арсенал починається в 21-45laim сказав(ла):Ви не знаєте в скільки грає Мілан з Арсеналом????
Я думаю ти в чомусь прав але з іншого боку арсенал не грає як у ті часи мілан натрохи але кращий-це моя думка.GANGSTER сказав(ла):На рахунок Мілан-Арсенал... думаю рахунок буде мінімальний - або нічия або одна з команд виграє з перевагою 1 мяч... Занадто великого рахунку чекати думаю не варто... Подивимось по першому тайму... Для Арсенала важливо в перші хвилини вистояти а далі починати грати в свої комбінації... Приклад - вчорашня гра Ліверпуля і Інтера... англійці не давали міланцям навіть мяча толком торкнутись і як наслідок Інтер грав як "не в своїй тарілці"!
Подивимось... тим паче я не кажу що хтось конкретно виграє чи програє... все буз сумніву буде вирішуватися в Лондоні на Emirates Stadium... Хоча вболівати буду за Арсенал!_AMATOR_ сказав(ла):це моя думка.