Єслі я не ошибаюсь щот 5:1Twisted сказав(ла):Байер Леверкузен рве Галатасарай 5-0
Єслі я не ошибаюсь щот 5:1Twisted сказав(ла):Байер Леверкузен рве Галатасарай 5-0
Да ти не ошибаєшся,але матч на виїзді Спартак програв_AMATOR_ сказав(ла):Да вчора був прикольний матч СПАРТАК-МАРСЕЛЬ єслі не ошибаюсь то спартак виграв 2-0.
Аматор. В этом и заключаеться вся суть просмотра футбола. Интрига, футбольного матча накаляеться до придела....И тогда охотно смотреть болие чем просто футбол. А еще будущии денюшки._AMATOR_ сказав(ла):Я б не радив а якшо вдруг програєш
Я канєшно цей мач не бачив але судячи з розказів це дійсно був прикольний мач.laim сказав(ла):Я вчьора дивився матч Бенфіка-з якимось німецьким клубом то На 89М.
щьот був 0-2 бенфіка програвала!!! Тут звідкі не візьмись вибігає Кардозо
обвів голкіпера і ГОЛ!!! І щьот став 1-2
Всі вже розслабились,бо бола 90 йшов доповнений час, але БенфІка йшла вперед і тут на тобі зніву атака знову гол!!! Ток от Бенфіка вирвала нічію у Німців!
Цей матч я дивився від початку і до кінця!!!!!!!!
я читаю завждиmiwania сказав(ла):Люди вам нужна новости в ссылки [sportnews] или вы ее не читаете?
Я тож читаюmiwania сказав(ла):Люди вам нужна новости в ссылки [sportnews] или вы ее не читаете?
Це шо за кантора?... може ше хто гроші платити буде за правильні результати матчів а?Знахарь сказав(ла):Ставки на сегодняшние матчи в КУЕФА...[[/
Зразу видно кому це нада ми так чисто із спортивного інтересу, ну і так побачити хто знає як грають, чи можуть грати інші клуби, а не тільки грандиCesar сказав(ла):Це шо за кантора?... може ше хто гроші платити буде за правильні результати матчів а?
Мне WebMoney устаивает, и пиво также., а что другие по этому поводу думают??werwolf сказав(ла):Була уже така тема, сцукомана якась модератора закрила, а потім і видалила тему>
Можна організувати все в стилі якоїсь віртуальної букмекерської кантори =)
Без коефіцієнтів і всякой там дряні, виграв-->прикарманюєш всю суму
Головне, якось реалізувати перехід ставок (моней, чи пивного еквіваленту суми*WASSUP* )
А не легше після чергового матчу ЛЧ чи УЕФА (ну наприклад в пятницю або суботу...) просто всім зібратись на пивко і обговорити побачене - і без усяких там ставок на гроші... А просто так свою думку ми і так висказуєм!miwania сказав(ла):Мне WebMoney устаивает, и пиво также., а что другие по этому поводу думают
+1 Або, ще краще, сходити всім разом десь подивитись(фанатам футболу), а після зразу можна і обговорити за чашечкой пива.GANGSTER сказав(ла):А не легше після чергового матчу ЛЧ чи УЕФА (ну наприклад в пятницю або суботу...) просто всім зібратись