Знахарь
Користувач
- Повідомлення
- 1 062
- Репутація
- 20
...мяч буде...FIFAyer сказав(ла):А хто мячика притарабанить?????
...мяч буде...FIFAyer сказав(ла):А хто мячика притарабанить?????
Давайте може на 9 щоб до 9.30 всі зібрались ,бо якщо на 10,то до 10.30Знахарь сказав(ла):Так збираємося в неділю... до 10 годин щоби всі були...
Мля, я так поняв накрився футбол мідним тазом - ПОГОДКА ЖЕСТЬ!!!!Vadya сказав(ла):Так шо ідем завтра?
Получаться доля правды в твоих словах:-( у меня не получается, в следущий раз с вами схожу.Vadya сказав(ла):Так шо ідем завтра? чи буде шо зараз всі йдуть а завтра прийде 2 чоловіка і всьо і скажіть на скількі год точно. Бо хочеться пограти.
угу + погода неважная.FIFAyer сказав(ла):так поняв накрився футбол мідним тазом - ПОГОДКА ЖЕС
А чо може й погодка до завтра буде нарматільна для футбола....miwania сказав(ла):угу + погода неважная.
Якшо грати на іскуствєном то може, а якшо на полі то каша і завтра буде.Lezha_gangstar сказав(ла):А чо може й погодка до завтра буде нарматільна для футбола....
Ну вот смотри какая она будет.и суди сам. это в Хмельницком регионе.:-( и наверно на 8 марта также, бл.. на шашлыки хотели поехать семьёй. Во весна пришла.Lezha_gangstar сказав(ла):А чо може й погодка до завтра буде нарматільна для футбола....
Треба до жити ше до затра... А там будем рішать.
А ключик в когось є? Чи через забор будем перелазити??Знахарь сказав(ла):збираємся на манєжі навпроти спорткомплексу..
Сим-сим откройся,если не поможет то молот поможетFIFAyer сказав(ла):А ключик в когось є? Чи через забор будем перелазити??
Зубами гразти будем, станем дружно і за 10 хвилин перегризем!!miwania сказав(ла):Сим-сим откройся,если не поможет то молот поможет
мда... галімо, галімо... але ж і метереологи можуть помилятись.*PARDON*miwania сказав(ла):Ну вот смотри какая она будет.и суди сам. это в Хмельницком регионе. и наверно на 8 марта также, бл.. на шашлыки хотели поехать семьёй. Во весна пришла.
Звичайно на манєжі, а то запасне буде таке, як для гонок на виживанієFIFAyer сказав(ла):Якшо грати на іскуствєном то може, а якшо на полі то каша і завтра буде
Всі дружно починаєм шаманити шоб закінчився дощ!!!!*STOP* *STOP* *STOP*Lezha_gangstar сказав(ла):мда... галімо, галімо... але ж і метереологіки можуть помилятись.
...для справжніх патріотів футболу забор не перешкода...якщо тре то й переліземFIFAyer сказав(ла):А ключик в когось є? Чи через забор будем перелазити??
А ми ветерани, голови не поскручуємммммм?????:-( Я вже іду кеди куплять, а то мої вже істи просять.Знахарь сказав(ла):...для справжніх патріотів футболу забор не перешкода
...я буду знизу ловити...FIFAyer сказав(ла):А ми ветерани, голови не поскручуємммммм?????