А це той що в Реалі?koba сказав(ла):НА мою думку кращим футбольним клубом є "Barcelona"!!!І Робіньйо там RULEZZZZZZZZ!!!
о хароший тіп <про100 TYna HaCta9lЩіЙ фан Барси>koba сказав(ла):НА мою думку кращим футбольним клубом є "Barcelona"!!!І Робіньйо там RULEZZZZZZZZ!!!
Відразу ж видно який ти ФАН Барси....koba сказав(ла):НА мою думку кращим футбольним клубом є "Barcelona"!!!І Робіньйо там RULEZZZZZZZZ!!!
Да чувак ти дествітельно фанатСообщение от koba
НА мою думку кращим футбольним клубом є "Barcelona"!!!І Робіньйо там RULEZZZZZZZZ!!!
Народ да не судіть ви так строго "опічатка" я на парі це писав!!!!!!_NgArT_ сказав(ла):Да чувак ти дествітельно фанат![]()
![]()
![]()
Якшоб Робіньйо це прочитав він сначала посивів,або вопше без косей остався або сказав шо моїй карєрі кінець.
![]()
![]()
![]()
Ото внатуре прихильник барси))koba сказав(ла):НА мою думку кращим футбольним клубом є "Barcelona"!!!І Робіньйо там RULEZZZZZZZZ!!!
і шо там калініченко забув??? вони йому не давали грать цілий сезон потом випустили в останніх матчах.... і він знову купився на це і підписав контракт...Avvocato сказав(ла):МЯСО!!!
Да ото дивлюсь і не знаю чи то напитись чи то просто поміятисьkoba сказав(ла):НА мою думку кращим футбольним клубом є "Barcelona"!!!І Робіньйо там RULEZZZZZZZZ!!!
а ти думаєш що в нього багато варіантів продовження його карьєри, він вже не молодий, а тим паче зара прийшов Черчесов можливо він бачить його в основному складі команди, в принципі Калініченко ж гравець не поганий і відповідно може грати добре (якщо звісно ж знову не посадять на банкуYaris сказав(ла):і шо там калініченко забув??? вони йому не давали грать цілий сезон потом випустили в останніх матчах.... і він знову купився на це і підписав контракт...
ну вот, опередил меня, сам всё по делу написалFishman сказав(ла):а ти думаєш що в нього багато варіантів продовження його карьєри
Так вірно я згоден з цим що зі сторони вболівальників все добре, просто хотілось би більше бачити і на полі, будемо сподіватись що в наступному сезоні він заграє нарешті (звісно якщо травми не замучать, бо зара він здається має лягати на операцію:-( )Avvocato сказав(ла):А вобще к Калине в Москве болельщики довольно неплохо относятся. Лазил по спартаковских форумах, у них и тема отдельная про Калиниченко есть - и ни одного плохого слова об Максе не увидел, наоборот хвалят.