То завтра на 11.00 виходим на манеж!!!Twisted сказав(ла):Завтра ніхто нехоче пограти ФУТБОЛЬЧИК?
Та буде народ!!!!! Я предлагаю мона і раніше на часіков 10-00! Хто-за, хто проти??????????????Алежка сказав(ла):можна булоб главне щоб був народ!!!
я всігда "за".... і беріть по одному рублику, шоб грати на воду....FIFAyer сказав(ла):на часіков 10-00! Хто-за, хто проти??????????????
Я за 10-00!FIFAyer сказав(ла):Я предлагаю мона і раніше на часіков 10-00! Хто-за, хто проти??????????????
окYaris сказав(ла):і беріть по одному рублику, шоб грати на воду....
Та рублики завжди з собою є!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yaris сказав(ла):я всігда "за".... і беріть по одному рублику, шоб грати на воду....
Я прийду на 10.00,якщо в мене не вийде то я прийду трохи пізніш,а може взагалі не прийду!!!FIFAyer сказав(ла):предлагаю мона і раніше на часіков 10-00! Хто-за, хто проти??????????????
Я проти >FIFAyer сказав(ла):Хто-за, хто проти??????????????
а молочні талони мона ?Yaris сказав(ла):беріть по одному рублику, шоб грати на воду....
Та класно, гри вобще не було, одні виясняння відносин, міні сутички, по закінченню регбі, тай розбіглися............vasik сказав(ла):Як там сьодні поіграли?