Футбольний фан клуб

• Автор теми Автор теми kolya
  • Дата створення Дата створення

Лутший футболист Европы??

• Андрес Иньеста

Голосів: 3 42.9%
  • Лионель Месси

Голосів: 0 0.0%
  • Криштиано Роналдо

Голосів: 4 57.1%
  • Я бы отдал голос другому (можно указать в теме)

Голосів: 0 0.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    7
  • Опитування закрито .
Знахарь сказав(ла):
ти би краще прийшла "зеленого змія" з нами би поганяла...а то футбол сама розумієш не жіночий вид спорту...
*ROFL*
вона ж сказала
Лапочка сказав(ла):
ну побачимо може і я свої кості притягну бачу бенд номальний збирається чуть шо напишіть завтра на скільки годин

Так завтра на 11-00, може хтось захоче на базар пройтись, якраз встигне.

...так погодка чудова...футбол буде гарним...так що я зараз баки заллю...і на манєж...

Yaris сказав(ла):
но дівчата в нього тоже грають, і ше рубають лучше за нас...

...а ти Яріс бачу знаток жіночого футболу))...це не ти часом в Газмясочці виступав?...ги...

Знахарь сказав(ла):
ти Яріс бачу знаток жіночого футболу))...це не ти часом в Газмясочці виступав?...ги...
не мабуть шо не.... я тіки дивився чм2006( серед жінок) ти би бачив як там рускі всім роздавали....

Приветик всим футболистам!!!!!!!!!!!Сьогодні класна погодка виходьте вечором поіграйте футбол!!!!!!!!!!як жизнь?як самочуствіє!?;-) ;-) ;-) ;-)

на славу сьогодні побігали... шо цікаво, шо я тіки починаємо грати на пляшку води =), то сразу запекла боротьба получаеться...

Побігали непогано,але в мене шось сьогодні ігра не йшла!!!
Але водичку ми виграли...:-)
Як покупалися?

vasik сказав(ла):
класно.... првда ше вода прохладна=), я був в воді не більше 10 сек...=), як і всі...

добавлено через 19 минут
бачив би ти мої квадратні очі.. =) після того як я винирнув......

Пограли на славу!!!!!!!!!!! Як тільки почали на водичку грати, так зразу Ліга Чемпіонів віддихає!!!! А потім, сходили на Гориньку і скупнулись, водичка жесть (вот тільки 3о3о простояв в сторонці, як не родной, так в воду і не заліз........)

FIFAyer сказав(ла):
Як тільки почали на водичку грати, так зразу Ліга Чемпіонів віддихає
Так то толку грати бігаєш сили тратиш,а як на шось то вже починається футбольчіг,даже є інтірес грати,треба буде постояно брати з собою по 1 гривні ,і виграшні команді купляти водичку,щоб цікавіше грати було.....;-)

ВИ ЗАВТРА БУДЕТЕ ГРАТИ!!!!!!!О КСТАТІ ЯК ЗВАТИ ХЛОПЦЯ ЯКИЙ ІГРАЄ ЧУДОВО ТАКИЙ В КРАСНИХ ГЄТРАХ!!!!!!!!!!НЕВИСОКИЙ,ЧОРНІНЬКИЙ.

А ви завтра будете грать? Чи навіть сьодня????:-[

3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):
ха...руні не чорний...
може кріштянка??

добавлено через 48 секунд
Лапочка сказав(ла):
КСТАТІ ЯК ЗВАТИ ХЛОПЦЯ ЯКИЙ ІГРАЄ ЧУДОВО ТАКИЙ В КРАСНИХ ГЄТРАХ!!!!!!!!!!НЕВИСОКИЙ,ЧОРНІНЬКИЙ
ти би хотяби клуб б сказала..... а то знаеш скіки таких є...

3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):
ха а Кріштіану не низенький може то Фабрегас
но и не високий.... у фабрегаса білі гетри і ше якісь но не красні...

Ну так шо седня йдем грати чи не!!!

Алежка,
Та по ходу ні! Всі ще відсипаються........... Якшо собереться народу, тоді мона буде шось думати........

Та пашлі розвіємся поганяєм мяча!!!
І зразу спать перехочется!