- Повідомлення
- 1 469
- Репутація
- 7
- Вік
- 40
хм ти ба точно а я не угледів тай лінії нанесені в 3 полоски адідас йоптєFIFAyer сказав(ла):Форма більш на німців подібна...=)))))
хм ти ба точно а я не угледів тай лінії нанесені в 3 полоски адідас йоптєFIFAyer сказав(ла):Форма більш на німців подібна...=)))))
Форма формой, а вот наркотики в Голандии легализированы!!FIFAyer сказав(ла):Форма більш на німців подібна
ти шо так гнать.... вже лучше тоді вечором, але ввечері футбол...GANGSTER сказав(ла):Я б пропонував десь на 8 чи на 8.30
...оооо...чудова ідея, давно вже я нормально не гасав...правда нога ше трохи болить, але все рівно прийду...FIFAyer сказав(ла):В суботу на манєжі побігати(як колись ............), зранку десь на 10-11.
...та не дуже вже й так спекотно...а вранці то і взагалі прохолодно, так що в 10-30 я думаю в самий раз розпочати футбольні баталії...а потім після футбольчику, кому сильно жарко буде, скупнутися буде в самий раз...GANGSTER сказав(ла):Давайте раніше..... в 10-11 вже така спека стоїть шо не тільки футбол бігати а й взагалі висунутись на сонце врадло....
То завтра на 10-30 я тоже прийдуЗнахарь сказав(ла):так що в 10-30
Привіт.Twisted сказав(ла):Пpивіт всiм.
якби давали за нього нормальні гроші то йогоб продали, а вони хочуть його за копійки взяти...Yaris сказав(ла):Зачем "Челси" неиграющий Шевченко
та яке челсі сказало давайте нам 30 євро за дрогбу і 30 за шеву FIFAyer, дякуємо за свіжий матеріалGANGSTER сказав(ла):А може все через те що Дрогба переходить(ну перейде....) в інший клуб і для Шеви буде можливість закріпитися в основному складі?
Може в нього на лисині прищик вискочив ,і він об нього пробив!!!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):фото №5 мячик то спущений