Как я отношусь к геям?

• Автор теми Автор теми Alex
  • Дата створення Дата створення
Знахарь сказав(ла):
просто в кожного суспільства свої духовні цінності...якщо ми хочемо щоб в нашій країні росли сильні, розумні і справжні чоловіки, то ми повинні не допускати тієї бездуховності, яка панує в Європі...навіть згадати стародавні країни...як виховувалися юнаки в Трої, в Греції, в Римі...там дійсно духовність та фізична сила була на найвищому рівні...люди, які виросли за Радянський Союз хоч і в меньшій мірі, але також пройшли сильну закалку.
А теперішній стан нашого суспільства - це ранній алкоголізм, розпутство, куріння, наркоманія, тепер от і гей паради скоро будуть))...
парады уже существуют(в Одессе было)посоветуй Знахарь,что делать геям(идти вешатся что-ли)однополые отношения существовали всегда,просто ранше это сильно не афишировалось(был запрет,и все думали что общество здоровое)а сейчяс про это говорится в открытую(во всём виновата" сексуальная революция")я сам не гей (я женщин больше люблю,даже обажаю,женскую пи....у,не проминяю ни на что)просто я их понимаю,как людей:-p

Знахарь сказав(ла):
це все приходить після стресів і життєвих негараздів
ще такого брєда не чув.
Знахарь сказав(ла):
з часом вони доведуть, що сексуальні відносини з тваринами - це також адекватна поведінка здорової людини
і такого не чув, буйна фантазія і наука не те саме.
кокос сказав(ла):
почему люди так яро относятся к таким вещам.считая таких людей отходами нашего общества
є дуже багато людей, яким треба на фоні когось, неважно кого, себе підняти, це хворі люди. Вони не можуть нормальним способом доказати свою значимість, бо її немає. А тепер і ті і другі розслабтесь, у кожного своє життя і свій вибір, не пхайте носа в чуже життя, а розбирайтесь із своїм. Друга справа коли нав"язують гомо, але якщо цього нема то толерантність має верх у нормальної людини. Серед гетеростосунків дочорта збочинства викликаних психічними розладами і цим людям, принижуючи когось, треба оправдати свою хворобу.

Umbrella сказав(ла):
По суті, сучасне суспільство вже з дитинства спотворює психіку людини, заганяючи в рамки "гетеро - єдина норма".

це робиться для того щоб людство продовжувало існувати, продовжувало свій рід, що у системі гомосексуальних відносин по зрозумілим причинам неможливо.

а коли наводять приклад з гомосексуальністю в дикій природі, то я думаю не варто рівнятися на коней, качок і інших тварин які займаються такими речами:-)

Umbrella сказав(ла):
Кожна людина народжується бісексуальною. Тобто, від природи готовою фізіологічно, психологічно і емоційно до, назвемо їх так, романтичних контактів з особою будь-якої статі.
Umbrella, ну буду надіятися, що ми і наші діти все таки будуть придержуватися романтики до протилежної статі:-).

І ще питання до Вас, а як же однополі браки зможуть давати дітей?...це ж природою закладено))

добавлено через 10 минут
vesely сказав(ла):
А тепер і ті і другі розслабтесь, у кожного своє життя і свій вибір, не пхайте носа в чуже життя, а розбирайтесь із своїм
Ми живемо в цивілізованому суспільстві і маємо право вирішувати чи дозволяти такі відносини в своїй країні чи ні. Я наприклад проти і проти ще дуже багато людей...і ми ніколи не дозволимо, щоб такі шлюби в нашій державі стали нормою!

Знахарь сказав(ла):
маємо право вирішувати чи дозволяти такі відносини в своїй країні чи ні
ці відносини були є і будуть і заборони тут не допоможуть, навпаки будуть як "запретний плод". Хто зробив такий вибір у Знахаря не стане питати. Цивілізоване суспільство повинно діяти цивілізовано і толерантно, шукати інші способи вирішення проблем, може пропогандою чи якимись стимулами чи краще вивчати кору головного мозгу для своєчасної корекції, але не примусами, заборонами чи стратами.

Как я отношусь к геям?------Никак не отношусь я к ним=))=))=))

5.3.9.Запрещена публикация неинформативных сообщений (флуд), включая:
a)отсутствие обоснования заявления, например: «xxx — отстой!»;

что за темы разводите? вам что не о чем поговорить? как можно говорить,что они такие же нормальные люди? тогда любой маньяк такой же человек,педофил,зоофил и т.д.,ну подумаешь такой у них интерес и ориентация... им что девушек мало? или надоело работать в постеле,теперь хотят чтобы кто то над ними поработал?тьфу тошнит уже...извините,но пидаров наКОЛ!!!!!! нефиг разлогать НОРМАЛЬНОЕ общество!!! так что закрывайте тему!!!!:-! ]:->

Umbrella сказав(ла):
По-перше, це не одна людина, як ви висловились. Це офіційна позиція сексології. Якщо бажаєте, можу нактинути список імен дослідників, що працювали над цим питанням.

по-перше це не офіційна позиція науки - а позиція окремих її представників - не вводьте в оману...
по - друге науці цій - максимум сотня - друга років - і вона не перевірена життям сотень поколінь людей - що не робить її обєктивною...

добавлено через 7 минут
Если у человека увеличена в два раза, к примеру, щитовидная железа, то такому человеку объявляют, что у него базедова болезнь и начинают его лечить, вплоть до хирургического удаления части щитовидной железы. Причина таких действий в том, что чрезмерно увеличенная щитовидная железа вырабатывает такое количество гормонов, что человек начинает вести себя неадекватно, и его организм работает «не на тех оборотах». Так вот, к примеру, РАЗМЕР ГИПОФИЗА мужчины-гомосексуалиста в ЧЕТЫРЕ РАЗА БОЛЬШЕ РАЗМЕРА ГИПОФИЗА НОРМАЛЬНОГО МУЖЧИНЫ! У нормальной женщины размер гипофиза в два раза больше размера гипофиза нормального мужчины. И это понятно – ведь женщина – будущая мать и её организм должен иметь возможность обеспечить не только своё собственное нормальное функционирование, но и будущего ребёнка! И то, такая природная необходимость приводит к тому, что женщины находятся постоянно под гормональным «прессом», максимум которого как раз-то и приходиться на особые женские дни. В эти особые дни многие женщины ведут себя не совсем адекватно, что объясняется мощным влиянием гормонов.

Можно только себе представить, под каким гормональным «прессом» оказываются мужчины, гипофиз которых В ДВА РАЗА БОЛЬШЕ ГИПОФИЗА ЖЕНЩИНЫ! Поведение такого мужчины просто НЕАДЕКВАТНО!!! Это – серьёзная патология, которую надо лечить! И это не предположение! На томмограмме (MRI) такая патология видна весьма чётко, но об этом знает не более двадцати процентов медиков в США! А остальные просто даже не знают об этом. Возникает только вопрос – кому выгодно объявлять явление гомосексуализма НОРМОЙ ЧЕЛОВЕЧЕСКОГО ПОВЕДЕНИЯ?

И пускай при такой патологии у людей не выпячиваются глаза, как при базедовой болезни, в силу того, что гипофиз «спрятан» в центре головы и даже при желании большинство людей без специальных приборов не в состоянии увидеть этот самый гипофиз сквозь мощные кости черепа! Но такое недоступное для человеческого глаза положение гипофиза не означает, что увеличенный в несколько раз центральный гормональный орган человека не является патологичным. Это – патология, причём, весьма серьёзная, и такие люди нуждаются в помощи, чтобы их организм функционировал гармонично, без чего невозможно гармоничное развитие человека, и что приводит к серьёзным психическим расстройствам и неадекватному поведению человека с такой патологией!..

добавлено через 13 минут
Umbrella сказав(ла):
Гомосексуальність (або, швидше вже бісексуальність) - цілком природне і нормальне явище.
це брехня - подивіться навкруги - в природі гомо - нахили велеика рідкість - один на кілька тисяч - і це збочення , відхилення від норми...

kredit_s сказав(ла):
це брехня - подивіться навкруги - в природі гомо - нахили велеика рідкість - один на кілька тисяч - і це збочення , відхилення від норми...
Ви не праві. В природі гомосексуальність спостерігається доволі часто. І не тільки у ссавців, також у птахів, плазунів, ластоногих.. Така поведінка обумовлена природою задля зменшення міжродинних стосунків у популяції на малій території, зниження сексуальної агресії, зрештою для зменшення народжуваності, стримування росту популяції тощо. Чи Ви думаєте у людей таких проблем не існує?

sjava78 сказав(ла):
тогда любой маньяк такой же человек,педофил,зоофил и т.д.
Маньяки виходять саме з таких людей як Ви, що вдаються в крайності. Не розуміють меж, не мають терпіння, розуміння і толерантності. Не вміють поважати інших і їхній вибір.
Якщо людина завдає шкоди іншим живим істотам через власну забаганку чи хвору фантазію, це тема зовсім іншої розмови. Яка зовсім не відноситься до даного обговорення, в якому ми виражаємо своє ставлення до людей, які отримують задоволення від любові, якою б вона не була.

Umbrella сказав(ла):
Це офіційна позиція сексології.
ваша психологія працює на спецслужби як продажна дівка...

добавлено через 3 минуты
кожна розумна людина вже давно не довіряє офіційній науці - занадто багато брехні виходить звідти...:-D

і ще одне запитання Umbrella ви хотіли би щоб ваш син був гомиком - і займався сексом з чоловіком?

Кредитс тебе надо научится сдерживать свои емоции,и не обзивать людей (типа продажная девка)

БоTbI они все

5.3.9.Запрещена публикация неинформативных сообщений (флуд), включая:
a)отсутствие обоснования заявления, например: «xxx — отстой!»;

кокос сказав(ла):
Кредитс тебе надо научится сдерживать свои емоции,и не обзивать людей (типа продажная девка)

схоже на те, що дехто навіть прочитати текст не може уважно... повторюю ще раз: ваша психологія працює на спецслужби як продажна дівка...
а тепер скажіть, кокос, кого і як конкретно я обізвав?

kredit_s сказав(ла):
ваша психологія працює на спецслужби як продажна дівка...
Это явно была лишняя фраза.... Не позволяйте себе такого! Это некорректно с Вашей стороны!
kredit_s сказав(ла):
схоже на те, що дехто навіть прочитати текст не може уважно... повторюю ще раз: ваша психологія працює на спецслужби як продажна дівка...
Тогда растолкуйте Вашу фразу. Возможно, не все ее поняли так, как понимаете это Вы.

kredit_s сказав(ла):
самого себя:-D

kredit_s сказав(ла):
может ты сам работаеш на спецслужбы:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

_MarGaritA_ сказав(ла):
Это явно была лишняя фраза.... Не позволяйте себе такого! Это некорректно с Вашей стороны!

Тогда растолкуйте Вашу фразу. Возможно, не все ее поняли так, как понимаете это Вы.

То була метафора... :-D А що, в школі такому вже не вчать?

kredit_s сказав(ла):
То була метафора... А що, в школі такому вже не вчать?
Учат конечно, но не таких метафор %) Хм... да и не метафора, а сравнение это :-p 8-)

но мы не такие умные как вы(приношу свои извинения если кого-нибудь оскорбил):-D :-p

кокос сказав(ла):
но мы не такие умные как вы(приношу свои извинения если кого-нибудь оскорбил):-D :-p

мені вас відверто шкода, але нічим допомогти не можу...
Я проти гомосексуалізму, бо це веде до деградації суспільства, в якому жити нам і нашим дітям і до втрати всіх моральних цінностей. А ви, якщо вам так хочеться, можете й далі притримуватися своєї точки зору. І можливо ви отримаєте неймовірне задоволення від своїх поглядів коли ваші ж діти стануть одними з тих кого ви там яро захищаєте і ви з гордістю тоді зможете сказати, що ваш син -ГЕЙ.
:-D