Хто знає коли будуть дитячі?

• Автор теми Автор теми Аврора
  • Дата створення Дата створення

Аврора

Користувач
Повідомлення
49
Репутація
6
Ніби в деяких банках ,отримують але частково ,а на ощадкасі взагалі немає.Чула ніби кажуть недофінансування не знаю як і розуміти...

Дякую проте нажаль ссилка не працює

частково уже виплачуть, отримала ще 10 числа

130 получила ещё 10 вечером

я теж отримала 130..

Вчера вечером пришла полная сума.

сегодня утром получила остальные 710 грн

Люди, що відбувається з дитячими грошима? хоч хтось їх отримав? Можливо хтось має інформацію коли їх виплатять? Виходить, що мало того, що доплати усі познімали - так і того, що лишилося не дають!!!!

Важливо:
Виплата по догляду за дитиною до трьох років з 01.07.2014 року буде припинена, крім осіб, яким призначена допомога при народженні ПЕРШОЇ дитини (народженої до 30 червня 2014 року), що виплачується 24 місяці, на наступних 12 місяців буде призначатися допомога до досягненню дитиною трирічного віку у розмірі 130 грн.
Допомога по догляду з врахуванням доходів буде припинена з 01.07.2014 року для всіх категорій громадян.

Це вже зрозуміла... Цікаво коли виплатять все ж таки ті копійки, що лишилися. Я про першу допомогу, що виплачується при народженні дитини. Сьогодні вже 21 число. Виплатити мали до 10... Ні копійки не отримала... Коли їх очікувати?

своїх 130, я отримала ще 10 числа.

Це вже зрозуміла... Цікаво коли виплатять все ж таки ті копійки, що лишилися. Я про першу допомогу, що виплачується при народженні дитини. Сьогодні вже 21 число. Виплатити мали до 10... Ні копійки не отримала... Коли їх очікувати?
19 числа в субботу перевели деньги...ощадбанк у меня

• Подобається
Реакції: Kotja
Якось дивно... В мене приват і ще жлдної копійки нема.... вже 22 число......