D
Вже перемістив.AbdyJla сказав(ла):Для цього э спецыальний розділ "Love and Sex"...
D_e_n_y_a сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!! - ,,чи вірите ви у це?''
Бу... лично я бы не смогла встречатся с парнем, младше меня *NO* (наверное, ну по крайней мере я щас так думаю =) )Alla сказав(ла):"Как вы отоситесь к отношениям когда девушка старше парня???"
Звичайно вірю!D_e_n_y_a сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!! - ,,чи вірите ви у це?''
У моєму віці, я б, напевно, теж не змогла. Хоча не зарікаюсь!_Flower_ сказав(ла):Бу... лично я бы не смогла встречатся с парнем, младше меня
А ще можна полюбити барана, свиню, бика... Щось і іншим крім козлів повинно перепасти!AbdyJla сказав(ла):"Любов зла полюбиш і козла"
любовт зла ,а козлы этим пользуются=)))AbdyJla сказав(ла):"Любов зла полюбиш і козла"
та какая нах разница скока лет каму главное чтоб всех все устраивало и нравилось..:-pAlla сказав(ла):"Как вы отоситесь к отношениям когда девушка старше парня???"
А в чому причина????=-O_Flower_ сказав(ла):Бу... лично я бы не смогла встречатся с парнем, младше меня (наверное, ну по крайней мере я щас так думаю =) )
"...и даже трупы иногда"D_e_n_y_a сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!!
Не реагуй так різко!Vins сказав(ла):А в чому причина????
Можеш пояснити????????Чому хлопці можуть зустрічатися з молодшими,а ви ні......
Ну старші е теж різні_Flower_ сказав(ла):Особисто я не змогла б зустрічатися з молодшим, тому що я б ним командувала!
Така я людина..
А старший не дасть покамандувати, в нього ума більше
Такі є і мого віку_Flower_ сказав(ла):а тому хлопці навіть мого віку, ще бігають, кидаються бумажками і т. ін.
Ну так от він я :-[ @-->-- :-[_Flower_ сказав(ла):Тому мені треба старшого, так би мовити.. мого інтелекту. =)
с этого ничего хорошего не получается...Alla сказав(ла):Я вот например верю!!!
А еще вопрос по теме: "Как вы отоситесь к отношениям когда девушка старше парня???":-[
чого це нічого? Я вважаю якщо в парі присутня велика вікова різниця це навпаки добре. Так як старша людина більш освідчена завжди знає що і як робити (це стосується не тільки сексу ) і може допомогти у вирішенні питаньG.Aleks сказав(ла):с этого ничего хорошего не получается
Ащо обовязково командувати ?_Flower_ сказав(ла):тому що я б ним командувала!
невсегдаG.Aleks сказав(ла):с этого ничего хорошего не получается...
а якшо наприклад тобі 45 а йому 40? це має велике значення?_Flower_ сказав(ла):лично я бы не смогла встречатся с парнем, младше меня
ага, тобі попробуй заборони! :-*_Flower_ сказав(ла):А старший не дасть покамандувати, в нього ума більше
релекс... в очєрідь! >Vins сказав(ла):Ну так от він я
Вот и я это понимаю встречалась с парнем который молже меня,так у него комплексы по этому поводу!!!!! Я прям не наю что мне делать!!!G.Aleks сказав(ла):с этого ничего хорошего не получается...
Знаю деілька пар, в яких жінка старша за чоловіка, і живуть вони уже разом близько 15-ти років, і мають чудових дітей, і поки що в них все виходить.G.Aleks сказав(ла):с этого ничего хорошего не получается...