EXPERT сказав(ла):
Ось і побачимо чи вміє Нетішинська Свобода, відстоювати інтереси своїх виборців, гасла своїх керівників.
Хочу черговий раз нагадати, що у Свободи лише чотири депутати у Нетішинській міській раді із сорока та ми робимо все можливе щоб довести думку своїх виборців і до інших депутатів від різних політичних сил - ще є час їхнім виборцям зустрітися з депутатами тієї політичної сили за яку вони віддали свій голос та довести їм свою точку зору. Сподіваюсь Ви розумієте, що Свобода не взмозі переконати більшість депутатів у своїй правоті без підтримки громадськості, а спалити себе на площі біля виконкому на потіху, як ідеологічним ворогам так і нашкоду своїм родинам немає сенсу.... Лише у спільній боротьбі можливо чогось позитивного для усього Нетішина досягнути....
EXPERT сказав(ла):
Ящо ви наберете за даний проект менше 30 голосів, то вам особисто, ще й публічно треба класти мандат.
А на разі бажаю вам вдачі - нетішинці тільки за розпуск гнилої, смирдючої, продажної нетішинської ради, разом зі всіма в.о.
Для прийняття відповідного рішення треба лише 21 голос та за рішення депутатів від БЮТ, УДАР, Фронт Змін, Наша Україна, Чорнобильці, За Україну тощо, що представляють інтереси територіальної громади у Нетішинській міській раді несе відповідальність не ВО "Свобода", а виключно їх виборець та курівники, як обласних так і місцевих осередків. Якщо я, як депутат маю можливість спілкуватись з Вами, як з представником громади у різний спосіб (інтернет форум, ЗМІ, особистий прийом, телефон тощо) то чого це не можуть робити представники вищеперелічених політичних сил з представниками громади або навпаки Ви з ними? На це можу відповісти лише словами Т.Г.Шевченка: "Борітеся — поборете! Вам Бог помагає !", ну і ВО "Свобода" також спробує зробити все що в наших силах.