Мотороллеры...

ckync

Користувач
Реєстрація
03.03.09
Повідомлення
53
Репутація
9
Как же они достали...Сил нет! До самого утра гоняют под окнами!!А дома грудной ребёнок! Слышно даже сквозь окна!! И складывается впечатление, что ребята соревнуются- у кого громче звук!!! Ребята, может кто прочитает- имейте совесть!!!
 

3o3o 3aP}|{aBeJIu

Liverpool fan
Користувач
Реєстрація
18.09.07
Повідомлення
1 668
Репутація
7
Вік
39
може не доречно але я порадив би взяти на прокат пейнтбольну(чи страйкбольну) рушницю і шмальнуть пару раз, ну або гаїшніків визвать хай працюють
 

Аврора

Користувач
Реєстрація
24.09.10
Повідомлення
54
Репутація
6
О і я такої думки ...спека жахлива перший поверх заснути неможливо о першій ночі з вікна хоч якась прохолода починаю засинати.... але де - там , якесь "чучало "підводить до мого вікна свій чудо транспорт і давай дирчати ним до 3 ночі , йому ж ранком мабуть вставати не потрібно...Тепер думаю,:-X і чому не полила його холодною водичкою з віконечка....
 

Авария

Користувач
Реєстрація
06.09.07
Повідомлення
257
Репутація
5
Вік
37
Колись бачила в якійсь передачі як в Америці вимірювали рівень шуму автомобіля. Мені здається і у нас мають бути якісь санітарні норми або пункти в ПДР з цього приводу.
Якось зловила такого їздуна, то він сказав, що у нього пробита вихлопна труба, а більшість просто знімають глушники, щоб всі чули, що вони їдуть. Тобто це або звичайні понти, або не відремонтований мопед через брак бажання або коштів. Не можеш відремонтувати - ходи пішки. :(
Власне, мене цікавить чи є у нас відповідні норми що до гучності роботи транспортних засобів? І чи проведе перевірку ДАІ, якщо я звернусь до них із номером або фото особливо гучних мопедів? Ну і підкажіть куди конкретно з таким можна звертатись? Думаю, дядьки, що стоять на дорозі не допоможуть.. чи допоможуть? :)
 

Explorer

Користувач
Реєстрація
23.02.07
Повідомлення
173
Репутація
0
В соответствии со ст.10 Закона Украины «О милиции» обеспечение тишины в общественных местах возлагается на органы милиции в пределах их полномочий.

В Украине действуют еще союзные «Санитарные нормы допустимого шума в помещениях жилых и общественных зданий и на территориях жилой застройки», утвержденные 3 августа 1984 года #307784. Данным документом шум нормируется отдельно для дневного и ночного времени. Дневным считается время с 7.00 до 23.00, ночное, соответственно, с 23.00 до 7.00. В жилых помещениях нормальный уровень звука днем оценивается в 40, ночью — в 30 децибел. Ночную норму можно сравнить, например, с криком на улице, лаем собаки.

Тут конкретніше

Авария сказав(ла):
І чи проведе перевірку ДАІ, якщо я звернусь до них із номером або фото особливо гучних мопедів? Ну і підкажіть куди конкретно з таким можна звертатись? Думаю, дядьки, що стоять на дорозі не допоможуть.. чи допоможуть? :)

Якщо звернетесь не офіційно (тіпа, на вулиці поговорите, чи по сусідству) приїде може тільки фанат своєї справи, тобто ніхто. Якщо звернетесь офіційно, за телефоном, перепитаєте прізвище, ім'я, посаду прийнявшого скаргу... Словом, хтось приїде однозначно, якщо не шум вимірювати то просто по вухам надавати :D
 

vet@ll

Користувач
Реєстрація
08.09.08
Повідомлення
129
Репутація
0
Есть тут один типуля на черном скуте ездит, еле - еле едет, а рычит падла очень громко, скорее всего глушак снял или в глушаке вырезал все что было.
Поймаю дам в голову.
 

FrYkT

Користувач
Реєстрація
27.03.09
Повідомлення
101
Репутація
22
vet@ll, ага особливо напрягає коли цей малопотужний скутер жужить як муха, а водій ще більше газує