ALik
Користувач
- Повідомлення
- 920
- Репутація
- 0
Да, но Фред це не кандедатура, це вже апять видумкі журналістів або ше там когось...%)roma-ua сказав(ла):він казав якщо продамо Гільермо, то купимо 2-ох напад.
Да, но Фред це не кандедатура, це вже апять видумкі журналістів або ше там когось...%)roma-ua сказав(ла):він казав якщо продамо Гільермо, то купимо 2-ох напад.
Навряд чи це правда :ALik сказав(ла):Дарио Срна подписал предварительный контракт с Челси
відпустить і за 6 млн...Ахметов людей, які служили вірою і правдою Шахтарю стільки років може взагалі бесплатно віддати...тим більше Срна це заслужив!frequenz сказав(ла):і по третє шахтар не відпустить лідера, капітана команди всього за 8 мільйонів, коли його вартість становить близько 15-20
нащод правда це чи ні то я достовірно незнаю, но раз ці слухи вже давненько ходять то мабуть шось в цьому є...frequenz сказав(ла):коли його вартість становить близько 15-20.
наскільки я знаю Челсі,попередньої домовленості між Срна і клубом ще немаєALik сказав(ла):нащод правда це чи ні то я достовірно незнаю, но раз ці слухи вже давненько ходять то мабуть шось в цьому є...