Музична творчість

• Автор теми Автор теми Hydrargyrum
  • Дата створення Дата створення
На рахунок альбома прийдеться почекати))) не скоро то усьо буде)))
Розшифруй себе, звідки Олю знаєш? Мені просто так цікаво))

ми з Олею колишні подружки :-) ще малявками разом гуляли і мене теж Оля звати.. ти мене бачила, бо я частий клієнт твоєї мами і живу навпроти.

Свіжина....

А ось свіжина - фото з фестивалю "Де то нація?"

:-) Ще одне фото.... барабанщик "Zla Mala"

Народ!!! У; гурту з'явилися нові записи!!! шоб їх послухати у вас є два варіанти:найти їх на офіційному сайті гурту, або ж... НАВЧИТИ МЕНЕ ВСТАВЛЯТИ СИЛКИ З ПІСНЯМИ))

добавлено через 30 минут
13-14 жовтня "Zla Mala" вирушає на фінал фестивалю "Червона рута", що відбуатиметься у місті Києві))[:-}

Злюки...

Тут є кілька найцікавіших фото ( ну це так, моя незалежна думка). Ги.. вони тут такі дуріки..*WASSUP*

Була я на концерті якомусь( просто не помню назви) то там карочє виступала ця группа,вообще ссууууууууппппппппееееееееррррр !!!!!!! мені так сподобалось!!!!!*DANCE* *YAHOO* а який їхній сайт?????????? я зайду!!!! скачаю.... да ще одне проханнячко.... ЛенкО!!! ти не можеш взнать які групи (Рівенські) виступали 28 вересня... (походу)

Venera, привіт!!! Дякую, що цікавишся цією темою!! Так, 28 вересня злюки виступали у Рівному! Про цей концерт написано на сайті в новинах! Глянеш там... Точно знаю, що ще виступали "Ауткрай", а там вже не памятаю, і Голька моя також не памятає, як згадаємо - напишемо...
Ссилочка сайту:
http://zlamala.com

ОООООООООООО карочє група уткрай просто сууууууууууууперррррррр!!!!!!!!! вообще !!!!!!!!!!!!!!*YAHOO* *DANCE* *BRAVO* [:-} [:-}

мені ауткрай також подобається, цікава у них творчість)))

та не то слово! ти шо гоніш! ауткрай-суперррррррр! карочє в мене ше просто така фігня вишла шо на концерті бас гітаріст на мене викупав,а потом ше карочє коли я їх снімала на телефон ,то соліс мені прям в телефон співав,то мене вообще пре ця група! =)*BRAVO* *DANCE* *PARDON* *YAHOO* *CRAZY* [:-}

Десь у цей вівторок гурт має виступати в Острозі)))) Усі деталі напишу трохи пізніше ( коли уточню))) Тому матимите змогу почуити і побачити живий виступ, а також нові пісні)))

ВоПщем лажа вийшла!((( Концерт відміняється ((( по невідомим мені причинам...

Ну переслушал, пере4итал, пересмотрел....в принцепи не плохо как вообщем (конефно не тофто меня прёд), но радует то, 4то они стремятся и хотят добиться своего

З.Ы
Желаю огромной им уда4и и новых твор4еских идей..
Мож с ними якось увижусь)))):-X хдето там за шторкой))

Хто може буде заїздом в Рівному, так Зламаловці 1 - ого грудня виступатимуть в "Гавані"=)

ФатарафіЇ ЗлюК=))):-)