а мне вот образ рокеров мягко говоря неочень. %)inc сказав(ла):Однако, образ РЕП исполнителей, мне совсем не по душе.
значит ли это, что "С точки зрения музыкального выражения, рок ничего из себя не представляет"?
*WASSUP*
а мне вот образ рокеров мягко говоря неочень. %)inc сказав(ла):Однако, образ РЕП исполнителей, мне совсем не по душе.
ну если рисовать карикатуру рокера(ведь размышляя о реперах рисуются именно карикатуры), то он будет выглядеть примерно так:troJ сказав(ла):что подразумеваешь под образом рокеров, ес не секрет?
Tr@mP сказав(ла):Могу только мысленно пожалеть людей разгуливающих в 30-ти градусную жару в сапогах, косухах и чёрных майках с изображениями сношающихся скелетов...
Хой - це вітання панків (всмислі замість здоров чи привіт )metallica сказав(ла):А шо виражає "хой" чи "оі"?
Slipk Not - а что этА? рАзкажи пАжалуйста! я никАгда не слышал тАково.Maincalibre сказав(ла):Саме більше мені подобається образ Slipk Not
Хто про них чув, або знає.
не чули не знаємо... Просвіти нас тупих чЄлАвЄкАв!!!!Maincalibre сказав(ла):Хто про них чув, або знає
а у мну йесць адна пєснйа-вермільон, магу кінуць, єта очінь супєр дез міталічіскайа групаOctavarium сказав(ла):Slipk Not - а что этА? рАзкажи пАжалуйста! я никАгда не слышал тАково.
можиш пАбыстрее написать? очИнь интереснА !
AnArchY сказав(ла):напевно не зовсім зрозумів наш жарт, про сліпів і чули давно, і знаємо, і до того ж всього дуже їх любимо!!!! Але все-одно великий тобі респект!!! Буду шукати тебе в чаті, бо хочу пару їх концертників (якщо в тебе є)
Пе. Се. а інфа прикольна, може хтось дійсно про них не чув, то хай читають)))))
Slipk Not - Це супер металіческая группа.Вона складається з 10 исполнітелей.У кожного исполнітеля є по п'ятнадцять масок так утверждають вони, але я не дуже вірю.Якщо хочете фото пишіть я їх штук сто скину.Маски різні у одного- клоунська маска , другий - тіпа шлем тільки із шлема вилізають штирі, третій-тіпа баби Яги тільки з кучерявим волосям.Далі я не дуже памятаю, але я буду відсутній цілий місяць, тому спробую пояснити як омога ясніш.Якщо хочете плакат то на маленькому базарі у магазині іграшок.Группа складається с:Octavarium сказав(ла):Slipk Not - а что этА? рАзкажи пАжалуйста! я никАгда не слышал тАково.
Я трохи не соглашусь з цим бо наоборот Slipk Not був популярний і через люди ружисьори дізналися про нихyOgurt сказав(ла):альбом был выпущен небольшим тиражом