Tragopogon
Користувач
- Повідомлення
- 51
- Репутація
- 0
насчет слушания прог групп как подсаживанием на наркотики, я представить не могу, всегда засыпаю слушая их бесконечные соло))
робить? чи просто виявляє сутність ?Octavarium сказав(ла):вона робить мене Б о Ж Е вільним =)
правильно поставлене питання вже половина відповіді ))))Forever_Autumn сказав(ла):робить? чи просто виявляє сутність ?
хм. як на мене, зараз якісну важку музику вже не роблять. або міксують, або переграють.PATRICK сказав(ла):металкор... схоже на суміш важких рифів і соплів разом зі слюнями
це ти про pagan black metal?PATRICK сказав(ла):блек часом навіває шось страшне, хоча, церкви палить ше не хочецця )))
1. Не розумію суті Вашого питання.Gecson сказав(ла):Ти чула про такі групи як (AMATORI; SlipKnot ) ну ще ( Діма Білан =)))
это случайно не та группа, где попугай на вокале?Forever_Autumn сказав(ла):Birdflesh
Ні-ні, ЦЕ та, в кліпі якої розмальовані музиканти рвуть на частини плоть пташки, з бризками на стінах, кишками та іншими спецефектамиTragopogon сказав(ла):это случайно не та группа, где попугай на вокале?
значит ошибся, но точно помню что есть грайндкор группа с попугаем на вокале)Forever_Autumn сказав(ла):Ні-ні, ЦЕ та, в кліпі якої розмальовані музиканти рвуть на частини плоть пташки, з бризками на стінах, кишками та іншими спецефектами
Дійсно зараз кожна нова група бере щось від іншой,добавляє чуть свого і так зявляється нова групаForever_Autumn сказав(ла):хм. як на мене, зараз якісну важку музику вже не роблять. або міксують, або переграють.
На концертах всетаки воно завжди звучить важкіше...Forever_Autumn сказав(ла):Зрозуміла одне. Ступінь важкості музики визначається не прослуховуванням вдома, а саме відвідуванням концерту
звичайно живий звук- то є живий звук все-такиThresh_metall сказав(ла):На концертах всетаки воно завжди звучить важкіше...
ой. да....Forever_Autumn сказав(ла):Бо Draconian втомили надзвичайно.
ггг ,кого-кого, а тебе точно)PATRICK сказав(ла):ой. да....
таки втомили
драконіан готик-дез? сперечатимусь до смерті:-pForever_Autumn сказав(ла):Готик-дез для мене все-таки заважки - якщо надто багато. Бо Draconian втомили надзвичайно.