Venom, поступай краще на якусь технічну спеціальність. в мене є два знайомих "міжнародника" працюють майстрами на виробництві, ну їм зв"язки допомогли. навіщо вони вчилися тоді? щоб стати майстрами по блату? краще вже опановувати якусь більш реальну професію, а то всякі психологи, міжнародники, то освіта чисто для галочки.
інженером теж без зв"язків не легко пробитись, а коли ще без досвіду роботи після універа і ніхто тебе не хоче брати...
найкраще - це спитати батьків, що вони можуть порадити, де можуть "замовити словєчко" за тебе, піти стопами батька наприклад, якщо він займає хорошу посаду, то замінити його з часом.
приклад: глав бух хаес не йде на пенсію, бо чекає поки її донька підучиться і її замінить. чи це добре, чи це погано - кожен вирішує для себе. я особисто вважаю, що це повний брєд, але інші кажуть, що це зветься Україною =)
сам жалію, що не поступив на теплоенергетичний, є зв"язки, працював би на ХАЕС, а так як навчався зовсім по іншому профілю, попасти на ХАЕС не можу, бо просто не треба я там ось і приходиться жалєть о бєсцельно прожитих годах=) але можливо скоро все зміниться, тому не униваю=)
а тобі бажаю не помилитися з вибором і хоча ми тут всі чужі і анонімізовані - повір, краще вибрати актуальну на даний момент професію. повір мені - робота це робота, вона повинна приносити гроші, а для душі є всілякі хобі =)