- Повідомлення
- 217
- Репутація
- 107
Чуваче, писать такое - натуральное скотство. Перехожу на "ты" - потому что уважения к таким как ты нуль. Знаешь, почему? У Сергея уже за твои предыдущие закидоны более чем достаточно моральных оснований набить твою наглую, гнусную харю - а теперь тебя вообще занесло как х**вого гонщика на повороте.
В мене є правило - ігнорувати ідіотів і це дуже мені допомагає.
По-перше: звинувачення у торгівлі людей НАДЗВИЧАЙНО важкі злочини і, якби вони були правдивими, мене б "запакували" при перетинанні будь-якого кордону західної Європи і тим більше США. Проте я безперешкодно і безпроблемно пересуваюсь світом і не маю ЖОДНОЇ відмови у візі за усе своє життя. Отже це брехня.
Я бажаю кожному українцю побувати за кордоном хоча б половину того, що побував я, а краще більше Поїздка за кордон для мене скоріше вже повинність ніж задоволення, тому останніми роками я майже постійно знаходжусь в Україні. Разом з тим, у лютому-квітні я без жодних пригод був у США і абсолютно спокійно повернувся в Україну. Враховуючи компьютеризованність відповідних митних служб і обов"язкову реєстрацію факту приїзду та від"їзду з США за допомогою ... сканування відбитків пальців, то якби була б хоча б частка правди - я б давно вже відбував би тривалий (думаю, що пожиттєвий) термін. ... ну, блін, хоча б візу скасували, нє? ))))))))
Звісно, я міг би довести усі ці факти документально ... але "чувак" абсолютна нікчема, що хворіє чорною заздрістю від успіху інших людей, тому тепер не гідний навіть мого часу. Окрім цього, людина порядна мала б вибачитись, але від нікчеми цього не варто чекати - навіщо ж тоді "сипати бісером перед свинями"?