Плавання

• Автор теми Автор теми Mr.ЛеЖа
  • Дата створення Дата створення
Йдеш в басейн і там питаєш,де можна записатись на плавання,там тобі все скажуть. А от моя однокласниця ходить на плавання,не помню скільки но довго,каже класно,хтілось би і мені ходити,але в мене уже є заняття,і скажу тим хто ходить,щоб у їхніх думках(тіпа покидання плавання)щоб такого зовсім НЕ БУЛО!!!!!!!

а це іди в сторону спорткомплекс

PUMo4kA сказав(ла):
Йдеш в басейн і там питаєш,де можна записатись на плавання,там тобі все скажуть. А от моя однокласниця ходить на плавання,не помню скільки но довго,каже класно,хтілось би і мені ходити,але в мене уже є заняття,і скажу тим хто ходить,щоб у їхніх думках(тіпа покидання плавання)щоб такого зовсім НЕ БУЛО!!!!!!!
Я займаюся 6-ий рік і подобається)

П.С.Макс як ти хочеш записатися якщо навіть не знаєш де в нашому маленькому містечку басей. Він біля спорткомплексу))

П.П.С. сорі за офтоп

Плавання це дуже цікаво. Дотого що це цікаво це ще корисно. Займання плаванням ти получаєш своє здоров,я та відалляєшся від повноти. Їздити на змагання получати нагороди цікаво, а ще ти можеш знайти своє перше і останє кохання.

У Хмельницькому відкрили басейн після ремонту. Десь після нового року буде урочисте відкриття та змагання.

ang сказав(ла):
У Хмельницькому відкрили басейн після ремонту. Десь після нового року буде урочисте відкриття та змагання.
А змагання між своїми чи туда хтось приїде???

Ми ще нічого не знаем. Но тренер казав щобудуть приглашати з різних міст , а може ше й поляків...Но ви точно будете.

Плаванням займаюся ще з класу 6,багато раз кидав ...потім знов записувався :)...
Я досі хожу ...но коли є бажання)

ang,
Помню помню этот басейн...ну хоть стал на него похож...))

Народ ,підскажіть,що потрібно для відвідування вашого басейну?Планую хоча б разок в недільку приїзжати,порадили лікарі.Які потрібні довідки,скільки коштує,і Це правда що потрібна навітьть нетішинська прописка?

Цікавить таке питання - для того ,щоб займатися в спортивніій групі,що потрібно зробити?
Мають буди якісь досягнення?

А ніхто не знає чи можна використати одну справку 2 раза8-) ну одну
на вільне плаванняф і ту саму до трєнєра.

ну мабуть якшо там пише шо ти здоровий і можеш відвідувати басейн, то немає різниці чи ти будеш з тренером чи сам

РОМІЧ сказав(ла):
А ніхто не знає чи можна використати одну справку 2 раза8-) ну одну
на вільне плаванняф і ту саму до трєнєра.
можно....только сначала сдаешь ее там где ты будешь заниматся с тренером а потом просто скажешь что ходишь к тренеру и у тебя уже есть справка и все...они просто проверят или точно так.....

Може хто ходить на сецію плавання вечорком по абонементу?, то поділіться будь-ласка інфою, які там зараз умови?
хочу записатись, бо "пивна" секція вже трішки надоїла :-)

Ну раз це тема про плавання думаю це тут буде умісно!!
У пловчихи разошелся купальник прямо перед стартом!+ФОТО

Итальянскую пловчиху Флавию Зоккари на Средиземноморских играх, которые проходят в Пескаре, постигла неудача.

Прямо перед началом соревнований на девушке разошелся купальный костюм, причем обнажив одну из самых пикантных частей тела девушки – ее ягодицы. В результате Зоккари не смогла принять участие в соревнованиях.:-D:-D:-D
kur_razowelsyakupaln.jpg

Підскажіть, будь ласка, (хто володіє інформацією), сезон плавання в басейні вже відкрився?

Мадемуазель Жужу, ні, в басейні роблять ремонт!