Організатор
Користувач
- Повідомлення
- 31
- Репутація
- 0
Звісно, звикли все робити із примусу, щоб заставляли, штрафували... І ще комусь не подобається акцент на менталітеті українця: як це так, щоб я, конкретний підприємець, заплатив за посипання прилеглої території? Гроші мої - а ходимтимуть всі. Ні, так не годиться. Скільки тої зими - перестрибають. А я копієчку збережу.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):то це хто має контролювати і вимагати від них доглядати територію ??
І нічого, що в дозволі чи рішенні виконкому, чи у тому ж договорі чітко прописані правила роботи, у тому числі й утримання території, прилеглої до обєкта.
Kotja сказав(ла):І не тому, що я так ходжу, а тому, що 400 тон піску кудись пропали...
Ви, шановний форумчанин, знову ж таки маєте чітко виражений менталітет українця: винні всі, тільки не я. Може, варто за собою поспостерігати, а раптом у вас постава тіла така, чи з координацією не все гаразд. Ну невже є людина, яка взимку жодного разу не посковзнулась чи не впала? Чи ви хочете бути першою?
Тут ви праві. Коли Європу засипало по самі вуха, вона не чекала, коли дорожні служби все зроблять самі. Згадайте сюжети по телебаченню: прості власники помешкань, магазинів і т.д. активно прибирали завали снігу.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ожеледиця звісно природнбого походження, а от бородьба з нею, явно не така як у європі
А ще кажете, що менталітет тут ні при чому.
І на закінчення: не гірше і не краще спрацювали комунальні служби цьогогоріч у місті. Як би ви не критикували, все ж дороги чистять, посипають, у дворах порядок. А перед кожним не поставиш двірника з відром піску чи з лопатою Наша безпека і здоровя у наших руках.