Thresh_metall сказав(ла):Хо4у ше додати що Сергій геніальний композитор
полистай тему, найдешь..)fragman сказав(ла):Народ можете виставить картінки корн , металіка , нірвана ??? Боя пишу в Тему "Шукаю картинку" мені не хто не викладае !!! Пліс виставте хто скільки може !!! Подайте бідному на пропітанее!!!
На тобі бідний на пропітаніє Нірвану))))) Не шкода):-*fragman сказав(ла):Народ можете виставить картінки корн , металіка , нірвана ??? Боя пишу в Тему "Шукаю картинку" мені не хто не викладае !!! Пліс виставте хто скільки може !!! Подайте бідному на пропітанее!!!
Shinod@ сказав(ла):.....вокал у баришні прекрасний)))
Я поки тільки одну пісню прослухала) А у тебе є інші?)FreShka сказав(ла):ага и вообще прикольная группа.вокал,он то прекрасный,но я долгое время думала что это мужичок поёт,узнала тогда когда клипы появились))))
Shinod@ сказав(ла):там, звичайно, немає ніякого гроула
Неможна співати чистим вокалом, треба, як каже один чувак "дать проср*тса" слухачам.Master Of Puppets сказав(ла):повинен бути гроул?
Ну, звичайно, ні))) Це якось в мене ця фраза просто так вилетілаMaster Of Puppets сказав(ла):А хіба в піснях обов"язково повинен бути гроул?)))))
Я теж, більше люблю високий вокал, хоча гроул теж можна слухати. Краще всього, коли цей самий високий вокал і гроул поєднуються - тоді дуже гарно виходить.Octavarium сказав(ла):Намічається питаннячко - якому вокальному стилю ви надаєте перевагу?
Особисто я дуже люблю високі "вокали" (такі як у Iron Maiden, Dream Theater, Circus Maximus), але гроул також подобається (Mikael Akerfeldt (вокаліст Opeth) the best).
не че?скрим прикольнайа фИгНя,особенно в metalcore,гдЕ стЫкаются hardcore и melodic death metall,ну конефно без грОуЛа не обХойтисЬ.Повтыкал старенькие албЫ As I Lay Dying,Caliban,Bullet For mY Valentine!Лов3рам чегоНибуть жаркого слушать оБязательНо.БУУУУУУChoo_Joy! сказав(ла):еееее..)) для меня скрим рулит!!!!))) хоть он многим не нра... но я его обожаю... ну и конечноже гроул не отстаёт))))
наверное больше гроул.. ну и "высокий" голос тоже очень нравится) я очень люблю мелодик дес метал группы, а там гроул.. вообще все жанры, где используется гроул мне нравятся)якому вокальному стилю ви надаєте перевагу?