Рок - це більше, ніж музика

• Автор теми Автор теми Thresh_metall
  • Дата створення Дата створення
Master Of Puppets сказав(ла):
Мені Петруччі найбільше з них трьох по грі подобається, хоча раніше я тащився від Сатріані!!! Gods of guitar!!!
як на мене, то петруччі хороший технарь. грає відмінно чисто, але не вистачає йому фантазій. скучьна

по темі:
жахливий флудотопік з елементами копіпасцтва. фє
скажіть хтось свою думку і, обов"язково, обгрунтуйте.

PATRICK сказав(ла):
грає відмінно чисто, але не вистачає йому фантазій
Не фига себе заявление.!=-O А вы Dream Theater слышали? (это к вопросу о недостатке фантазии - у них "полёт мысли" на уровне недостижимом для многих металлических групп, а Петруччи там очень многое делает) По-моему у мужика гениальное виденье музыки.
Конечно, я с вами соглашусь по поводу большого количества "запилов", но, как мне кажется, в гитарном мире на трёх нотах далеко не выедешь.
Опять-таки, специфика его стиля (всё-таки progressive metal) подразумевает большое количество шреда. Не нравится - слушайте панк - там всё предельно просто и понятно и фантазия музыкантов, конечно же, просто поражает:-p

п.с. Рекомендую послушать инструментальную группу Liquid Tension Experiment (состав - Портной, Петруччи, Рудесс, Левин). Возможно, ваше мнение изменится. В темп кинул 2-а альбома

Octavarium сказав(ла):
А вы Dream Theater слышали?
нє павєріш
слишал )))

маю на увазі з "тих трьох" (вай, сатріані, петруччі) він виглядає менш досвідченим.
склав таку думку після перегляду концерту Ж3 в токіо.
дійсно в дрім театрі він краще розкривається

Octavarium сказав(ла):
Возможно, ваше мнение изменится. В темп кинул 2-а альбома
в темп я не попаду, з інета сижу. але послухать шось новеньке завсігда можна. буду шукать. дякую

PATRICK сказав(ла):
клав таку думку після перегляду концерту Ж3 в токіо.
Сам считаю этот концерт довольно неудачным. Во время просмотра я заскучал.:-)
У Петруччи на данном этапе действительно наблюдается какая-то доля безэмоциональности во время живых выступлений. Честно говоря - даже не знаю почему. Возможно возраст, ведь в 92-м в Токио он отрывался по полной, да и в Нью-Йорке в 99-м выглядел более живенько, а возможно сложность материала, но этот аспект, например, абсолютно не мешает Ваю делать бешеное шоу.

Ось, знайшла в себе фото, колись давно ще з інету качала, деякі виложу..
І ще буду вдячна якщо хтось поділиться музикою Cradle Of Filth і LaCrimosa.

Переглянути вкладення 83625 Переглянути вкладення 83626 Переглянути вкладення 83627

Dimmu Borgir

Переглянути вкладення 83630 Переглянути вкладення 83631 Переглянути вкладення 83632 Переглянути вкладення 83628
Переглянути вкладення 83629 Переглянути вкладення 83633 Переглянути вкладення 83635

во ещё прикольная группа.недавно её слушаю "Drowning Pool "

А чув хто про групу "200 по встречной" здається...?

че молчим? :)

п.с. ну дайте кто-то Чилдрен оф Бодом, плизз!!:'( :-[​

ромич, нужны Чилдрены, ищи меня в мирке, закину все альбомы!

tashana сказав(ла):
нипаверите - Аквариум =))
А что,в полне хорошая группа,а то все практически с Линконцов начинали!!Нормально;-)

Абажаю голос Эми Ли и группа тоже ничего,хотя последний альбом разочаровал,уже не чувствовалась такая мощь как в предыдущих альбомах,но все же...:-[

ещё немного Метлы :)

Igwar сказав(ла):
Рус, давай ми лутше у вас в гаражі зберемся і послухаєм Металіку тільки у вашому виконанні? А тож мало хто знає шо у нас є група яка грає широкий металіческий репертуар. А то ти поїдеш на свої великі гастролі, станеш популярний і потом тобі прийдеться долари платити шоб ти шось зіграв нам))) Нада ж якось підсумувати вашу творчу діяльнісь

Ну, наприклад, якшо замутить такий тіпа сейшн, то скажіть хто прийде? Кажу, шо в нас в репертуарі пісень 6 Металліки і Арії десь штук так само, ще + куча імпровізацій буде))):-)

Я прийшов би! а з бухлом можна? ;)
п.с. мо в кого є така енглiцка група як AntiFlag?