- Повідомлення
- 94
- Репутація
- 0
як на мене, то петруччі хороший технарь. грає відмінно чисто, але не вистачає йому фантазій. скучьнаMaster Of Puppets сказав(ла):Мені Петруччі найбільше з них трьох по грі подобається, хоча раніше я тащився від Сатріані!!! Gods of guitar!!!
Не фига себе заявление.!=-O А вы Dream Theater слышали? (это к вопросу о недостатке фантазии - у них "полёт мысли" на уровне недостижимом для многих металлических групп, а Петруччи там очень многое делает) По-моему у мужика гениальное виденье музыки.PATRICK сказав(ла):грає відмінно чисто, але не вистачає йому фантазій
нє павєрішOctavarium сказав(ла):А вы Dream Theater слышали?
в темп я не попаду, з інета сижу. але послухать шось новеньке завсігда можна. буду шукать. дякуюOctavarium сказав(ла):Возможно, ваше мнение изменится. В темп кинул 2-а альбома
Сам считаю этот концерт довольно неудачным. Во время просмотра я заскучал.PATRICK сказав(ла):клав таку думку після перегляду концерту Ж3 в токіо.
нипаверите - Аквариум =))Thresh_metall сказав(ла):Яка ваша була перша група?
А что,в полне хорошая группа,а то все практически с Линконцов начинали!!Нормальноtashana сказав(ла):нипаверите - Аквариум =))
Igwar сказав(ла):Рус, давай ми лутше у вас в гаражі зберемся і послухаєм Металіку тільки у вашому виконанні? А тож мало хто знає шо у нас є група яка грає широкий металіческий репертуар. А то ти поїдеш на свої великі гастролі, станеш популярний і потом тобі прийдеться долари платити шоб ти шось зіграв нам))) Нада ж якось підсумувати вашу творчу діяльнісь