Так дійсно дуже стара фота...Вокаліст змінився)Та й походу не тільки він , теж багато незнайомих лиць)Позавчора був на фесті , де вони виступали , грають класний як на Україну готичний метал , мені даж сподобалось)фотографія полинового поля дещо застаріла)
як мінімум вокалістка в них вже інша. Можливо ще й вокаліст змінився (просто я його тут ніде не впізнаю) )
автор незачод,однієї рожі нехватає! 4 в студию !)HardCore сказав(ла):3 оч известных рожи и.... кгм)
сорри, 4-ой нету, такого же формата)) не нашел.. =(KroNoS сказав(ла):автор незачод,однієї рожі нехватає! 4 в студию !)
А вот і четвертаKroNoS сказав(ла):автор незачод,однієї рожі нехватає! 4 в студию !)
Ну нету у меня такой песни!!!Че ты так громко кричишь?!!Эй..fragman сказав(ла):Не ну мені хтось скине ту песню ???? Ало народ пожалуста Nirvana -Hallo !!!!! Отзовіться в кого є !!!!!
а такая песня существует? и Нирвана ли это вообще?fragman сказав(ла):Не ну мені хтось скине ту песню ???? Ало народ пожалуста Nirvana -Hallo !!!!! Отзовіться в кого є !!!!!
Jane Air сказав(ла):Amatory!!Я потеряла их значок Просьба,если кто-то найдет,пишите мне!!))