может 30?fragman сказав(ла):Виставте пліс фотки групи : 30 second to MARS !!!!!
Шота зовсім не то...HardCore сказав(ла):Народ, кто уже слушал новый альбом слипов "All Hope Is Gone"? как вам?)
ну, в свойому стилі.. непогано, я скажу.. але не то, шо колись, це точно.. раніше буквально кожен трек рвав нах*р, а тут.. не сказав би..LiveR(Max) сказав(ла):Шота зовсім не то...
ІМХО. Найгірший альбом.
мені здається що вон взагалі ніби змінили стиль, на якийсь більш спокійний, ніби постаріли і біль нема тієї енергії як в них так і в музиці.HardCore сказав(ла):ну, в свойому стилі.. непогано
не думаю, шо повністю змінили стиль.. музика стала іншою трохи, але вокал в свойому стилі) і тексти.. інша тема.. Корі ж обіцяв, шо альбом не буде схожий на попередні)LiveR(Max) сказав(ла):мені здається що вон взагалі ніби змінили стиль, на якийсь більш спокійний, ніби постаріли і біль нема тієї енергії як в них так і в музиці.
Може це для того щоб їх якось більш крутили по радіо і тв?
Як по-мені то тут забагато "виття". Якось немає тої жесті. Занадто спокійна музика впорівнянні з тою що була раніше.HardCore сказав(ла):але вокал в свойому стилі
ну, напевно альбом на 4+.. ми просто привикли до тих пісень в попередніх альбомах, з моменту виходу Subliminal Vol 4 прошло 4 роки, їхні 5 альбомів вже уйму раз переслухали.. а тут з'являється новий, з новим звучанням, в трохи зміненому стилі.. я б не сказав, шо через їхню зміну альбом вийшов поганий.. просто, як я вже казав, більшість пісень не подобаються на стільки, шоб можна було їх слухать повторно багато разів, і при цьому шоб ше пісня не надоїдала.. як наприклад SIC, Wait & Bleed, Left Behind, My Plaque... це хіти, а в новому албумі їх мало.. тільки деякі пісні, як Псайхосоушал, Сулфур, ціпляють..LiveR(Max) сказав(ла):Шо ти сам то скажеш а то я не можу розібратись. По 5-ти бальній скільки даєш?