Octavarium сказав(ла):Thresh_metall есть такая Нетешинская группка
Нууу...Даже не знаю на что я способна,ради своей любимой группы*DONT KNOW ...Но на таттуировку способна,эт точнооо...Thresh_metall сказав(ла):А НАШО ТИ СПОСОБНИЙ РАДІ СВОЄЇ ГРУПИ?
Сєрий, ну звичайно, що я знаю))) Гітарні боги!!! Ще Петруччі не хватає!!!))))))Thresh_metall сказав(ла):Цікаво,а хтось знає такі групи?
Рус вот ще одна IRON MAIDEN ВродіMaster Of Puppets сказав(ла):Сєрий, ну звичайно, що я знаю))) Гітарні боги!!! Ще Петруччі не хватає!!!))))))
На що я здатна заради групи? Хм... дивлячись якої=) Улюблена група - ну не знаю, коштів точно не пожалію на їхній концерт))) А от щодо тату... не бачу сенсу його робити... На де-який час здається "все, Металліка (для прикладу) моя улюблена група, я без її пісень не можу, роблю тату"... От зробив ти те тату, Металліка вже не так тобі подобається, як раніше - Арія краще... Не знаю, це, власне, моя думка. Я колись хотіла зробити собі щось зв*язане з ЛП, помилялася... Своя група - оце вже потік фантазії... Робила б якийсь внесок у її процвітання, грала б з іншими учасниками щоденно, це приносить задоволення... ще й велике!)))Thresh_metall сказав(ла):А НАШО ТИ СПОСОБНИЙ РАДІ СВОЄЇ ГРУПИ?
ради моей любимой группы? отдать им все бабло, квартиру, поехать на их концерт, прыгать, махать головой, биться об стенку до крови, рвать волосы, кричать, визжать, рвать голосовые связки, п*здить всех, кому эта группа не нравится, кто на нее гонит, обвесить всю квартиру плакатами, поклоняться им, боготворить, умолять их, чтобы выступили в родном городе, и когда они будут играть, прыгнуть с высоты 3-4 этажа на сцену, разъеб*шить себе череп, поломать все руки-ноги, за секунды до своей смерти, крикнуть"Слипкнот форевер!!" и сдохнуть...А НАШО ТИ СПОСОБНИЙ РАДІ СВОЄЇ ГРУПИ?
хм...любимая группа....ну наверное нИЧё не делала,всё что делаю для ся а не для кого тоThresh_metall сказав(ла):А НАШО ТИ СПОСОБНИЙ РАДІ СВОЄЇ ГРУПИ?
Якщо бабло дозволяє купити нову після цього, то будь - ласка)))Як ви думаєте,нада ламати гітари на концертах,чи ні?
у них такого добра много пусть ломают на здоровье,хотя обидно,не чтобы мне хоть одну подарить:'(Thresh_metall сказав(ла):Як ви думаєте,нада ламати гітари на концертах,чи ні?
нуу.. некоторые группы это делают, чтоб взбудоражить народ, удивить чтоли.. людям это нравится) и если у музыкантов много денег, то почему бы и нет) это все делается для публики..Як ви думаєте,нада ламати гітари на концертах,чи ні?
Thresh_metall сказав(ла):Як ви думаєте,нада ламати гітари на концертах,чи ні?[
Дааааа!!!Это весело,прикольно и классно!!!!!
нет! Жалко. віддали б краще мені, а так толку ніякого... хібащо якщо побити на комусь...Thresh_metall сказав(ла):Як ви думаєте,нада ламати гітари на концертах,чи ні?