Рок - це більше, ніж музика

• Автор теми Автор теми Thresh_metall
  • Дата створення Дата створення
Ну вже 12 вересня має бути.. надіюся. Металліка заявила (недавно по тєліку бачив), що випуск альбому будуть "святкувати" концертами (спочатку) не по стадіонам і т.п., а в "узком кругу друзєй", тобто по маленьким клубам.

А хто помнить групу КІНО?

Це перша рок група яку я полюбив.
Яка ваша була перша група?

Нічого собі "Хто помнить групу КІНО?"
Як взагалі їх можна забути чи не знати, Віктор Цой - це легенда, це людина яка зробила велику справу, він завжди буде з нами.
Це також перша група яку я почала слухати, пам"ятаю як слухала їх пісні ще навіть не знаючи що то рок чи як називається група.

А ость фото з фестивалю Тарас Бульба.

Переглянути вкладення 82618 Переглянути вкладення 82619

Переглянути вкладення 82615 Переглянути вкладення 82616 Переглянути вкладення 82617

А я хотiв би попасти на концерти таких груп, як Собаки в Космосе, Кожаный Олень, Аз, Пурген, Наив, Бен Ганн. Во як! Кста їх було б легше запросити нiж Метлу ;)

KoRn.. поначалу вообще не понравилась, шото там кричат, мелодии никакой.. но потом втянулся.. очень нравятся тексты, смысл песен, да и сама музыка.. ее звучание.. сейчас для меня эта группа остается любимой в жанре ню-метала..

Linkin Park була першою групою, яка мені подобалась. Навіть можна сказати - я хворіла нею... (приблизно 5 років) А зараз от уже помаленьку переходжу на важче)

Я починав з Yellowcard і Paparoach але чомусь мені це швидко набридлоі я
послухав SlipKnot, AMATORY, Tractor Bowling і мені сподобалось. Почув Nirvanа і став слухати всюди і постійно.8-)

Мені дуже подобається легкий РОК: ДДТ, Кіно, Арія:-)
Я була на одному концерті ДДТ і все що я можу сказати про РОК.
Минають роки пролітають століття, а музика РОКУ залишається вічною і незбагненою.
РОК БУВ Є І БУДЕ!!!!!!!!!!!!!!​

Переглянути вкладення 82637 Переглянути вкладення 82639 Переглянути вкладення 82640 Переглянути вкладення 82641 Переглянути вкладення 82642
Переглянути вкладення 82643Переглянути вкладення 82644Переглянути вкладення 82645Переглянути вкладення 82646

пЕрвыМи групПами которые сожрАли мой уМ и душу были Linkin Park,Led Zeppelin,Korn,Slipknot...а патом ппц,Sum41,Green Day,Blink 182,Good Charrlote,Nirvana\Muse\Placebo-про100 гениальные группЫ,дАльше пошли:[AMATORY],Jane Air,ОриГами,Robots Dont Cry .следУший сТиль каторый полНостьЮ меня сожрал - metalcore @nd emocore/Bullet For My Valentine,Caliban,As I Lay Dying,From Autumn To Ashes.нО_о кажДайа групПа геНиальНа пО-свойму....
Йа щас воше без музыки никак и никуда не пойду...:-[

На рок я пiдсiв завдяки Кiно, потiм слухав Нiрвану (спешiл сенкс фор Кобейн), доречi єдиний англомовний гурт, який я слухаю (ну ще деколи The Off Spring i деякi треки Метли). Потiм пiшов перiод рускава панка, а зараз висну пад рускає СКА!

METALLICA в Нетішині

Вот зробив малюнок METALLICA в Нетішині.*THUMBS UP

А я учусь в одном классе с двумя мальчиками,которые играют в нашей нетешинской рок-группе"Rest Home" называется группа...Я думаю что многие знают эту группу,особенно женская половина города:-D Вот сделаю пару снимков,потом выставлю!!:-)

ну если на то пошло...
оч хочу чтобы эти чуваки приехали:)))

Цікаво,а хтось знає такі групи?

[:-} [:-} [:-} [:-} [:-} [:-}