Рок - це більше, ніж музика

• Автор теми Автор теми Thresh_metall
  • Дата створення Дата створення
Гурт "Кому ВниZ"

Гурт "Вій"

"Гайдамаки"

1. Димна суміш
2. Мандри
3. Мертвий півень
4. Полинове поле

Чорна Рада

Haker,
фотографія полинового поля дещо застаріла)
як мінімум вокалістка в них вже інша. Можливо ще й вокаліст змінився (просто я його тут ніде не впізнаю) )

Друга ріка-я их лю...

Виставте пліс фотки групи : 80 sekond to MARS !!!!!

30 second to MARS

Ну тут только солист,но я думаю,что сойдет!:-)

HardCore сказав(ла):
Народ, кто уже слушал новый альбом слипов "All Hope Is Gone"? как вам?)
Шота зовсім не то...
ІМХО. Найгірший альбом.

LiveR(Max) сказав(ла):
Шота зовсім не то...
ІМХО. Найгірший альбом.
ну, в свойому стилі.. непогано, я скажу.. але не то, шо колись, це точно.. раніше буквально кожен трек рвав нах*р, а тут.. не сказав би..

HardCore сказав(ла):
ну, в свойому стилі.. непогано
мені здається що вон взагалі ніби змінили стиль, на якийсь більш спокійний, ніби постаріли і біль нема тієї енергії як в них так і в музиці.
Може це для того щоб їх якось більш крутили по радіо і тв?

LiveR(Max) сказав(ла):
мені здається що вон взагалі ніби змінили стиль, на якийсь більш спокійний, ніби постаріли і біль нема тієї енергії як в них так і в музиці.
Може це для того щоб їх якось більш крутили по радіо і тв?
не думаю, шо повністю змінили стиль.. музика стала іншою трохи, але вокал в свойому стилі) і тексти.. інша тема.. Корі ж обіцяв, шо альбом не буде схожий на попередні)
а по поводу радіо і тв.. не знаю, не можу сказати точно, але теж не думаю, шо спеціально для цього зробили.. вони роблять музику в першу чергу для для себе і для фанатів, колись же вони завдяки їм досягли такої слави..

HardCore сказав(ла):
але вокал в свойому стилі
Як по-мені то тут забагато "виття". Якось немає тої жесті. Занадто спокійна музика впорівнянні з тою що була раніше.
Ну шось мені не подобається альбом хоть ти лусьни. Шо ти сам то скажеш а то я не можу розібратись. По 5-ти бальній скільки даєш?

LiveR(Max) сказав(ла):
Шо ти сам то скажеш а то я не можу розібратись. По 5-ти бальній скільки даєш?
ну, напевно альбом на 4+.. ми просто привикли до тих пісень в попередніх альбомах, з моменту виходу Subliminal Vol 4 прошло 4 роки, їхні 5 альбомів вже уйму раз переслухали.. а тут з'являється новий, з новим звучанням, в трохи зміненому стилі.. я б не сказав, шо через їхню зміну альбом вийшов поганий.. просто, як я вже казав, більшість пісень не подобаються на стільки, шоб можна було їх слухать повторно багато разів, і при цьому шоб ше пісня не надоїдала.. як наприклад SIC, Wait & Bleed, Left Behind, My Plaque... це хіти, а в новому албумі їх мало.. тільки деякі пісні, як Псайхосоушал, Сулфур, ціпляють..
короче, альбом вийшов не поганий, мені подобається :)

хз, лично мне альбом понравился. со старым творчеством (альбомами Слипкнот и Айова) в сравнение не идёт, а вот по сравнению с Вол.3... они как минимум на одном уровне.
для себя уже выделяю несколько треков:
Gematria (The Killing Name) - во-первых песня в лучших традициях Слипов, во-вторых очень сильный текст.
Psychosocial - явно песня для концертов, вживую обязана рвать на части толпы.
Snuff - просто нечто. превзошли второй Вермилион. музыка цепляет серьёзно, текст разрывает на части.
'Til We Die - тоже очень сильный лирический трек.

альбом4ег вродль как неплохой, но я от них ожидал большего.... какойтио он недоделаный....
к нему бы ещё добавить 2 песенки типа херетик енсем и былоп номан...
больше всего понравились сулфур ну и психолоджикал... ыыы ещё жырное интруху зделали) "екзекьют" на концерте всех парвётвхлам!!!

ну эт не последняяж их работа =Ь, такфо буим ждать ис4о мясистых песенок. хD