Рок - це більше, ніж музика

• Автор теми Автор теми Thresh_metall
  • Дата створення Дата створення
Thresh_metall сказав(ла):
Ну,а враженя які були,хто найбільш сподобався???:)
Хех. Враження були просто супер.
Це не перший концерт Арії, на якому вдалося побувати.
Це заряд енергії, непоганий виступ, взаємодія з аудиторією.
Хлопці не перший раз на сцені ;), тому питання "хто найбільше сподобався", вважаю недоречним. Вони всі молодці.
Хотілось зауважити одне тим, хто кричить "та фуууу!!! та Беркут - то не тооо!", щоб побували спочатку на концерті і побачили, як людина викладується і почули вживу його вокальні дані, а потім роззявляли рота.

Я подумав,що ти розказуєш про той концерт який нещодавно відбувся в м.Рівному,тому і спитав хто найбільш сподобався:)
Да Арія виступила круто,виклались на всі сто:-) не так аби відіграти і уїхати.Фанати Аліси теж прикольно відривались,сподобалось як один із них на колінах проїхався на сцені:-D Бєркут молодець,співав на 5+...:)

Я кажу про концерт у Львові у 2004 році та в Луцьку цьогорічний :)

Я про одне думаю,ти про інше:)А хто,ще був в Рівном на концерті Арії 16.05.2008 ???
Як Ви думаєте,який состав Арії був найкращим:-)
Для мене цей:-)

Я про одне думаю,ти про інше:)А хто,ще був в Рівном на концерті Арії 16.05.2008 ???
Як Ви думаєте,який состав Арії був найкращим
Для мене цей
Повністю тебе підтримую.Але (як на мене) чим довше вони співають,тим більше вони гіршають:-(

в четвер був на концерті "Стігмати"! враження супер!!!!!!!! Стінка на стінку просто відчуття непередати!!!!!!!!!

уть блін... сьогодні НІвроку в Тернополі... брат з дівкою там а я через маму тут...(бєєє(( нащо за мене переживати... вже не дитина)

Forever_Autumn сказав(ла):
Хотілось зауважити одне тим, хто кричить "та фуууу!!! та Беркут - то не тооо!", щоб побували спочатку на концерті і побачили, як людина викладується і почули вживу його вокальні дані, а потім роззявляли рота.
якби не його ці "приколи" на сцені то все булоб ок. та і кіпєлов біж якись приємніший ніж бєркут через те так і виходить

Сань недумаю,що за його приколів так кричать,хотя і таке можливо:-) Просто дехто нехоче принімати Арію з новим вокалістом,я і сам зразу нехтів,привик до Кіпєлова,а зараз і той і другий подобається.Хотя Кіпєлова голос мені більш приємний:-)

А я Арію чогось не сприймаю всерйоз. ні з новим ні зі старим вокалом. х.з. чьо )

PATRICK сказав(ла):
А я Арію чогось не сприймаю всерйоз. ні з новим ні зі старим вокалом. х.з. чьо )
Каждому своё, я, например, тоже не слушаю некоторые группы, из-за голоса, из Арии мне нравятся буквально пару песен, но при этом я её не слушаю и не говорю, что это плохая группа...
У каждого свое мнение, мне нравятся Jane Air, а моим друзьям нет, т.к. у них некоторые песни агрессивные и матершиные, а мне нравится, мне нравится его голос и их музыка, я могу их часами слушать*IN LOVE* ...

Сань недумаю,що за його приколів так кричать,хотя і таке можливо
та як в києві на концерті "20 років гєрой асфальта" побачив в яких він очках під пісню 1100 вибіг то я чуть не впав там))) а ще як представив в таких очках шоб кінчєв чи кіпєлов вийшов на сцену то мене взагалі порвало :-D

Дуже хотілося б потрапити на цей концерт в Москву, де Беркут з Кипеловим виступали разом :-).

До речі. Останній концерт - 12 жовтня, Львів, гурт Nazareth.
Голоси вже не ті далеко, що були в 70-х роках, але старички порадували настільки, просто не передати :).
Фото десь викладу

Був на рок фест в Острозі. дуже сподобався (перший день).:-) наші не подобаються, і взагалі що за рок-концерт якщо на ньому сидиш?:-(

В прошлом месяце была на концерте Скинхейт и Психеи в Киеве. Это просто надо почувствовать, меня от эмоцый распирало. О4 хотела на Стигмату поехать, но слишком уже круто на каждый концерт ездить так далеко.

Підтримаймо нетішинський рок-гурт

У конкурсі «Золотий трек», що триває на рівненському радіо «Трек», цього тижня з 18 по 24 жовтня серед претендентів до фіналу та на звання «Кращий трек тижня» - пісня «Тень сентября» нетішинського рок-гурту «Пристань»!
Підтримаємо «вітчизняного виробника» ! Голосуємо за нетішинців!!!
Віддати свій голос за гурт «Пристань» можна наступними шляхами:
На сайті радіо "Трек"
За телефоном 8 (0362) 621-111.
Чи надішліть смс за номером 10545: на початку смс потрібно написати слово ТРЕК, а далі назву гурту-учасника.:-)

хтось чув про концерт АРИИ 19 листопада в Хмельницькій філармонії?!

ASk GOOGLE

http://www.aria.ru/show.html

Ноябрь
08.11.2008
Суббота САНКТ-ПЕТЕРБУРГ, Ледовый Дворец, программа "Герой Асфальта: ХХ лет" (с участием С.Маврина и В.Кипелова)
13.11.2008
Четверг ЛУГАНСК, концерт-холл «Колизей», 19.00, тел.: +38 0642 339575
14.11.2008
Пятница ХАРЬКОВ, ККЗ "Украина", 19:00, тел.: +38 057 705-08-21
15.11.2008
Суббота СУМЫ, театр Щепкина, 19:00, тел.: +38 0542 22-16-88
16.11.2008
Воскресение КРЕМЕНЧУГ, ГДК, 19:00, тел.: +38 05366 3-61-05
17.11.2008
Понедельник СИМФЕРОПОЛЬ, конц.зал муз.училища, 19:00, тел.: +38 0652 252132
18.11.2008
Вторник ОДЕССА, ДС, 19:00, тел.: +38 048 7771717
19.11.2008
Среда ХМЕЛЬНИЦКИЙ, филармония, 19:00, тел.: +38 0382 720641
20.11.2008
Четверг КИЕВ, ДС

вот мож комуто интересно
Травмы Slipknot.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
#0 Сид.
Ожоги третьей степени в результате самоподжога.
Два сломанных ребра после прыжков в толпу фанатов.
Ссадины во время "игры" с Шоном на концертах.
#1 Джои.
Большое количество переломов и ушибов рук.
Сотрясение мозга от трубы брошенной Шоном.
#2 Пол.
Ушибы головы от бутылки брошенной фанатом.
#3 Крис.
Вывих коленки.
хроническая травма головы вы постоянного качания.
#4 Джеймс.
Куча вывихов и ссадин.
#5 Крэйг.
в принципе только перелом пальцев ног.
#6 Шон.
Сломано большинство костей :)
Смещения позвоночника.
39 швов на голове в результате ударов об барабаны.
Вывих плеча.
Сотрясение мозга.
Травмы таза от падений.
#7 Мик.
Проблемы с позвоночником из-за игры на гитаре.
#8 Кори.
Плохо видит левый глаз после попадания в голову
арматурины(глаз чудом остался жив).
Потеря волос на ноге из-за ожога.