C
Три разом важать 4 кила,тянуть було прикольно.Фрикцион зривало,свечи по метру над водой,рыбалка просто супер!=-OCreAtiVe сказав(ла):по скільки вони важать?...ух...красавеци потягатися з ними про100 кайф...
CreAtiVe сказав(ла):если ктото хо4ет посмотреть видео што мой папа зимой ловил нажерлици пишите скину... и там ещо есть разное видео риби ...
Vins сказав(ла):От ,вчора ,батько зловив..
evelina сказав(ла):Вчера вечером,экстрим!
Я теж вчора був , два сходи (точніше промахи, бо ловив на попера, просто промахнулася). А сіток уже понаставляли шо ужас, нема куди попера швирнути...............FashusT сказав(ла):Когда лучше всего берет? Был вчера на картах в 8.00, так поймал тока одну!
FashusT сказав(ла):Когда лучше всего берет? Был вчера на картах в 8.00, так поймал тока одну!
Start Admin Warn hack
End Admin Warn hack
/ message
Я вчора теж був в вечері. Одна взяла, протянув пару метрів, зійшла. Друга просто вдарила по воблеру. А зловив два окуня. Одним словом дуже поганенька була вчора рибалка.:-(
(ходив по кущах бачив маленьку дохлу щучку, і пару окунців , мабуть бьють током. Обнагліли ці браконьєри, зовсім совісті вже нема.:-| мало сіток їм!)
нет! это недоэждать до моста с левой стороныpanzer сказав(ла):Пояснiть минi де це на "КАРТАХ".
Це в кiнцi Гнилухи, на мiлководних,травянистих участках (заводях).
заходиш в миранду шукаеш нік _{Юра---15лет}_ и кажеш я евелина скинь мне видео и скинуevelina сказав(ла):Цитата:
Сообщение от CreAtiVe
если ктото хо4ет посмотреть видео што мой папа зимой ловил нажерлици пишите скину... и там ещо есть разное видео риби ...
Я би подивився теж,скинь если зможеш.