А де саме ловив ?Vasiliy2012 сказав(ла):Вчера был в комаровке-брат 8 карасей,дядя-12,я-11.Ловил на хлеб.
Можна ловити риболовам аматорам ХАЕС, але ловлять всі.Vasiliy2012 сказав(ла):А там всем ловить можно?
Федька, а на шо ловив ?Федька сказав(ла):сьогодні на водохранці... вобщем жирний улов получився=)
трохи увльокся,... якщо кому треба свіжий карась, можу продати пару кілограмчиків
А так завжди. Сьогодні добре клювало, а завтра може і ні одної покльовки, хоч місце одне і теж. Риби теж реагують на погоду.Streit сказав(ла):у я имею ввиду где хорошо клюет? Или опять как всегда: как когда, когда клюет когда нет.
Такого місця напевно і немає, тому що,Streit сказав(ла):Подскажите новичку где у нас а именно в Нетишине можно хорошо половить на спиннинг? Ну я имею ввиду где хорошо клюет? Или опять как всегда: как когда, когда клюет когда нет.
це тобі на платні водойми треба, і то на них деколи теж може небути кльовуKoшe4ka сказав(ла):так завжди. Сьогодні добре клювало, а завтра може і ні одної покльовки, хоч місце одне і теж. Риби теж реагують на погоду.