З приводу лікаря Натілії з "Естета" - піддтримую прпозицію rozalinna минати 10 дорогою. Як таке можна виробляти із зубами??!!. Щоб їй було удобніше "лікувати" зуби всередині, вона їх роздовбує вщент, а потім, нібито має відновити форму спиляних зубів. Але не може - скульптор з неї ніякий. В результаті їЇ "творчості" в мене повний рот округлих пеньків (такі собі ягодИцы(рос), які ні жувати не можуть (бо тупі та не достають верхні до нижніх), ні рота нормально закрити не можна - прикус не відновила. На всі мої прохання та зауваження щось підправити відповіді дві: "це воно вам здається" або "воно так і було"!!! Крім того, одразу ж після того, як дохтур Наталія закінчила лікуваня зубів, по стінках тих же зубів пішли вертикальні тріщини (я так розумію, що із-за того, що збільшилося навантаження на затуплені нею зуби із-за неправильно відновленої форми та непідігнаного прикусу, то вони і почали розтріскуватись. Або не постикувалися края зубів та поставлених нею пломб) На моє питання "Що це?", вона обізвала це явище науковим терміном, не пов'язаним з тільки що закінченим лікуванням, розпиляла шо ще не пиляла в тих же зубах та здерла з мене ще грошей за виправлення свого ж браку!!! Знаю жінку, яку ця докториця протезувала: зробили зубні коронки занизькі. Коронки перероблювати не стала.Поставила ці, а щоб "підігнати" - позпилювала здорові сусідні зуби по висоті. Жінка була в істериці, коли вже дома зрозуміла, чому їй лице перекосило на одну сторону. Ще в декількох знайомих поробила між зубами такі великі проміжки, що іжа набівається туди і трамбується при пережовуванні так, що виколупувати її доводиться по півдня - як раз до чергового перекусу. а там по-новій...Тепер завжди при собі треба носити спеціально вирізані реєчки та палички, бо звичайні зубочистки та зубні нитки не впораються. Один з знайомих таки наполіг, щоб вона переробила. так ця впевнена у собі пані об"'явила, що в хлопця скололися зуби самі (нагадую - зуби тільки но "полікувала"), заробила щілину і знов таки здерла гроші по другому колу!!!! А тепер в мене питання до аудиторії: де можна повідновлювати зуби. Хоч трохи виправити ту біду, що накоїла ця спец у роті?!! Чи це тільки в крупні спец клініки тепер звертатися треба?