Доброго вечора.
Звати мене Коваль Іван, я є речником Нетішинської Самооборони.
Як тільки буде готова офіційна позиція нашої організації, вона буде висвітлена в даній темі.
Повернуся в тему після того, як зможу висловлюватись від всієї організації, а не від себе особисто.
Цілі? Завдання? Члени? Діяльність? Статус?
Шанси на політичне майбутнє?
Самостійна чи підконтрольна організація? Програма?
От я себе питаю Самоброна від кого? Від кого вони обороняються? Що в войнушки хлопи не награлися. Хай краще з КОЗАКАМИ вулицю вийдуть патрулювати місто чи поприбирають сміття чи канал почистять. Та нє такситстам тре грощі заробляти. Кажуть Валерка Преподобний дає кожному за сесію по 200 грн.
На відміну від них Козаки що входять до Нетішинського козацького полку дійсно є чоловіками і безкорисно здійснють діяльність з охорони громадського порядку. Це є справжня оборона Нетішина,
Самооборона діяла вірно і досить толерантно. Якщо подивитись відео сесії із 53хв 05 сек то чітко видно хто довів до зриву сесії - це марчук, який особисто вніс пропозицію виключити (необгрунтовуючи) одне із важливих питань із порядку денного. Це питання і так мало значні шанси бути заваленим при голосуванні, але марчук так всилужувався, що вирішив додатково застрахуватись від несподіванок:
Це не перші коники, які викидає марчук. Варто згадати як декілька років тому він доклав зусиль, щоб завалити відеотрансляцію сесій. варто згадати як він з однопартійцями подарували землю на пляжі сидору і т.д. І з таким багажем він хоче, щоб його обрали нетішинці.
Ох, як же ж був правий Сашко Білий! Наші владці розуміють лише його мову![DOUBLEPOST=1396133075][/DOUBLEPOST]Нетішинська самооборона - організована злочинна група!
Організатор депутат Преподобний, керівник Пундик, підбурювач Коваль, виконавці Дукаліс, Тишкун, Будига, таксисти і т.д.. Їхні дії це: хуліганство, перешкоджання роботи міської ради. Коваль І. заявляє, що він представляє громаду міста! Явна шизофренія)) Закон і порядок один для всіх вимагав на майдані український народ! Нетішинська громада давала мандат нелюдям, які розуміють лише мову сили!? Вони як сірник швидко запалюються і швидко згорять в своїй агонії. Ганьба!
Цілі? Завдання? Члени? Діяльність? Статус?
Шанси на політичне майбутнє?
Самостійна чи підконтрольна організація? Програма?
"Уважаемый", в твоем нике вся "правда", ибо имя твое от лукавого.ага. а ще вони охороняли ядуху від народу, конференцію ХАЕС від когось не знаю кого (певно також від народу).
а патрулювання - молодці, особливо після того як бухати при цьому перестали.
до речі, саме їхні "побратими", наших козачків, допомагали віджати Крим.
так, і ще - де вони були під час Майдану?
стоп...самооборони в нетішині нема...скоро буде юридично створена..але до цих не буде мать ніякого стосунку... можете далі постити шо і як.