Шумоизоляция автомобиля

• Автор теми Автор теми Golf
  • Дата створення Дата створення

Golf

Користувач
Повідомлення
6
Репутація
0
Кто себе делал в машине шумоизоляцию?

добавлено через 1 час 47 минут
Подскажите где можно взять материал для шумо-вибро изоляции?

Це залежить від кількості бабла яку ти готовий викласти за шумку, я собі в Ровно брав смолу така шо клеїться 7 грн листок поклеїв всі двері, в принципі довольний

Где именно в Ровно?

Атобазар динамо, виходиш з нього і рухаєшся в низ подорозі до поліклініки, по ліву сторону одразу буде будинок, заходиш в двір і там є автомагазинчик, там краски всякі шпакльовки продають, там вона продається, багато знайомих її купляли, усі довольні, тіки для її укладки потрібно мати будівельний фен.

Почему так дешево 7гр за лист?

ну там лист не метр на метр канешно,

!

Ребята,а кто знает,сколько нада таких листов,чтоб заклеить две передние дверки в ДЄУ??? (примерно)

Сходи сюда http://fetus.kiev.ua здесь много чего про шумоизоляцию

сходи в автомагазин в ХАТЕ там есть все чего душа пожелает.

Golf сказав(ла):
Подскажите где можно взять материал для шумо-вибро изоляции?
В Славуті є магазин "Техніка" біля кінотеатру, я собі купував там.

Был в хате, там есть не плохой выбор шумоизоляции.

В нас в городе шумка только в ХАТЕ.Заходите.Есть выборв метрах и в листах цены разные.Звоните 4-13-00.

Марик сказав(ла):
В нас в городе шумка только в ХАТЕ.Заходите.Есть выборв метрах и в листах цены разные.Звоните 4-13-00.
Есть ли возможность выложить прайс(обобщённый), типа название(марка)-размер-цена

Вам что так трудно сходить в ХАТЭ и посмотреть наличие?

Serz,

Тебя ведь нормально попросили:
kill сказав(ла):
Есть ли возможность выложить прайс(обобщённый), типа название(марка)-размер-цена
Ты работаеш в этом магазине, неужели тяжело букафки с циферами написать?

Я как то заходил в хатэ и там шумки небыло вообще никакой - то брал в ровно лист 60х90см по 27 грн фирмы АРР

В Рівному біля 12 школи є магазінчик де шумку і вібри найменувань 20. також там є тканини для перешивки авто, якшо їдете з центра до автовокзала на перхресті те що коло 12 школи повертаєте на право і зразу стаєте і дивитесь на право.

Mendor сказав(ла):
В Рівному біля 12 школи є магазінчик де шумку і вібри найменувань 20. також там є тканини для перешивки авто, якшо їдете з центра до автовокзала на перхресті те що коло 12 школи повертаєте на право і зразу стаєте і дивитесь на право.
+1
Я сам там покупал себе обесшумку, + продавец помог с выбором!