Свадьба!!!

• Автор теми Автор теми alien
  • Дата створення Дата створення

В якому віці найкраще одружуватися(виходити заміж)?

• До 20

Голосів: 12 3.3%
  • В 20-25

Голосів: 202 55.8%
  • В 25-30

Голосів: 117 32.3%
  • В 30-40

Голосів: 6 1.7%
  • Після 40

Голосів: 3 0.8%
  • А навіщо воно здалось!?

Голосів: 22 6.1%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    362
Головне щоб після весілля бути самостійними і не доїти батьків.А на життя дивіться простіше,а то щось ви замудрили.

alien сказав(ла):
В скільки років на Вашу думку найкраще виходити заміж(одружуватися)

ну... как бы... 20-25...
но если уверены... то зачем ждать... принцыпы в ср*ку... родителей в ГаГрЫ))) и будьте счастливы!)))
ИМХО

Якось мені здається рано одружуватися(виходити заміж) у 18 років.Зазвичай це довго не триває(я знаю масу прикладів у яких все закінчується розлученням)Але зазвичай ми цього не розуміємо і все робимо як ми хочемо незважаючи на наслідки.Я не вважаю вийти замуж в 18:-* років трагедією,ні,це всетаки робить щасливими закоханих.:-*

Багато хто пише що потрібно одружуватись коли вже чогось досяг. А я думаю, що досягнути чогось в більшості людей виходить десь після 25 і вище. В такому віці людям вже важче пристосуватись одне до одного. В кожного виробились свої погляди на життя(до цього моменту самотнє), свої звички, свої "мухи в голові". Звідси: важче пристосуватись до потреб твоєїх половинки, важко не робити "як звик/ла", важко жертвувати чимось для блага сім"ї(як то: пиво з друзями, футбол, рибалка, посидіть в гаражі; зустріч з подругами, перемивання кісточок за кавою з колегами після роботи, і т.д.).
Через усе це, я вважаю, чому б не одружуватись після закінчення навчального закладу(бажано ВУЗу) хоча б одним із подружжя(бажано чоловіком). Разом вставати на ноги, разом добиватись успіху в житті, такі проблеми, до того ж якщо вдається їх перебороти, тільки скріплюють сім"ю, коли ти радієш успіхові твоєї половинки, а вона твоїм успіхам, до якого приклали руку відповідкно ти і вона. Висловлююсь з власного досвіду. Сам одружився у 23, після закінченя університету, був безробітний, нічого, після весілля відразу влаштувався на роботу. Дружина через рік закінчила, теж працює. Нічого, можна жити. Батьки звичайно ж допомагають, зараз важко відразу здобути все. Головне, на мою думку, зрозуміти, що тобі допомагають, але це не повинно бути вічно. І просто бути вдячним.
І проживши 2 роки одруженим, при чому поки що живучи з батьками, навіть слова про те що щось не так ми зробили не пролунало ні від кого. Отож і про розлучення не може бути мови:)
А на захід, я так думаю, не варто дивитись, тому що кругла шапка на квадратну голову не завжди налізе. Ми різні в усьому що торкається укладу життя, загальноприйнятим нормам у відношенні до сім"ї; не потрібно просто копіювати західну модель життя, потрібно удосконалювати нашу!

Я думаю жениться надо тогда, когда делать больше нечего. Или не жениться. Можно всю жизнь прожить с человеком вместе не устраивая этих больших празднований и т.д.
Зачем это надо? хорошо - живи.
Супружеские обязанности, измены, разводы.
Да ну..

я вважаю що весілля просто як для кого,діло принципа.
для когось це "цель жизні",а хтось "просто так,красіво....погнать",ну а є категорія "бо нада жениця,всі одружуються і я хочу".ну а ще є категорія "поєднати своє життя назавжди".
круто,коли брак здійснюється не "по ращоту".потім все життя будеш жаліти і мучитися.=-O

для мене свадьба не має значення,по-моєму круто жити в гражданському браці.
з свадьбою НЕ треба спішити.я проти раніх браків8-)
я не спішу замуж,хочу ще собі нормально погнать;-)

а я ужо так хачу жинітсо.... так каг патинциальний нівєста уже єсть. O:-) :-[
алє нада патірпєдь трохі (пару рокіф) =))
*IN LOVE*

Те у якому віці краще одружуватися залежить від самої людини.
Хтось готовий до подружнього життя у 17 років,а хтось у 25 іще не готовий.
Що до різниці у віці,це також справа кожного із нас. Наприклад у мене та мого хлопця різниця 8.5роки(він старший)це звичайно чимала різниця,але нам добре разом.Тому взагала все залежить від самої людини та її партнера.

Як на мене весілля-це те,що здаеться цікавим до,і набридае після)
В наш час всі з цим дуже поспішають....вийти заміж потрібно не тоді,коли стукне 20,30,40,а коли ти вже будеш мати квартиру,машину,гроші,і сможеш жити в достатку.)

Fox сказав(ла):
Як на мене весілля-це те,що здаеться цікавим до,і набридае після)
В наш час всі з цим дуже поспішають....вийти заміж потрібно не тоді,коли стукне 20,30,40,а коли ти вже будеш мати квартиру,машину,гроші,і сможеш жити в достатку.)

не бійся,воно шо цікаво до, шо і після, просто смотря які молодожони,..

а якщо не може чоловік мати машину квартіру то що він не вартий справжнього кохання і буде жити завжди одіночкой?

Dj MInas сказав(ла):
а якщо не може чоловік мати машину квартіру то що він не вартий справжнього кохання і буде жити завжди одіночкой?
Ні,але в наш час мало хто захоче бути з таким..Хіба можливо нормально жити без цього всього?На вулиці?Дуже цікаво!;-)

Fox сказав(ла):
Ні,але в наш час мало хто захоче бути з таким..Хіба можливо нормально жити без цього всього?На вулиці?Дуже цікаво!;-)

а я просто живу і радію свому життю, мені всерівно яким воно буде багатим чи підним, так авжеш це погано коли нема фінансів но і з ними спокойно жити ні коли не будеш..просто в людей є така болячка на гроші, і це вже потім не люди а ...звірі робляться;-)

Dj MInas сказав(ла):
а я просто живу і радію свому життю, мені всерівно яким воно буде багатим чи підним, так авжеш це погано коли нема фінансів но і з ними спокойно жити ні коли не будеш..просто в людей є така болячка на гроші, і це вже потім не люди а ...звірі робляться
Як можна створити сім"ю нічого не маючи?Гроші це не болячка,люди не винні що без них жити не можна...а на що їсти,вдягатись,купляти одяг малятам?

Fox сказав(ла):
Як можна створити сім"ю нічого не маючи?Гроші це не болячка,люди не винні що без них жити не можна...а на що їсти,вдягатись,купляти одяг малятам?

яж не сказав що з нулём в штанах ходити, я про "не достаток", машину квартіру..таке тіпо:-)

можна посадити багато моркви, капусти, вишню біля хати і спокійно жити,коровку завести, курочку, свинку і ти будеш жити краще за тих у кого в кармані тисячі, міліони!!:-D

Dj MInas сказав(ла):
можна посадити багато моркви, капусти, вишню біля хати і спокійно жити,коровку завести, курочку, свинку і ти будеш жити краще за тих у кого в кармані тисячі, міліони!!
Ті,в кого тисячі і міліони навіть не паряться за це,все раніше сказане для них за гроші роблять ті,в кого немае цих грошей...
Я б вийшла заміж в років 18-20.Було б за кого;-)

Fox сказав(ла):
Ті,в кого тисячі і міліони навіть не паряться за це,все раніше сказане для них за гроші роблять ті,в кого немае цих грошей...
Я б вийшла заміж в років 18-20.Було б за кого;-)

це ти так думаєш, да вони за все платять, але ти що не розумієш що це не головне в житті??? ну лічно для мене..наприклад - здоров"я не купиш за гроші..

а що ще не нашла за кого вийти?:-D

:-D Чого ж знайшла)Але не буду загадувать на майбутне)Хто зна,що далі буде)Весілля-це свій напряг)

Штамп не обязателен.Без него люди живут прекрасно.
ИМХО.

Я вважаю,що одружуватися треба тоді,коли це рішення прийнято самостійно,перевірено і Ви впевнені в тому,що це Ваша половинка.Тобто коли Ви вже не потребуєте того,що треба комусь щось доводити,бо в іншому випадку,це може бути ще одне "не сошлись характерами".
Один мій знайомий каже:"бачили очки,що брали-тепер дивіться поки й не повилазите".