Театр-студія "МАСКИ"

• Автор теми Автор теми Spanish Fly
  • Дата створення Дата створення

Spanish Fly

Користувач
Повідомлення
202
Репутація
7
Театр "Маски" запрошує вас на виставу, яка відбудеться сьогодні, 9 квітня, в малому залі Палацу Культури, о 19 00. Вхід 10 грн.

Сайт театру http://maskarad.at.ua/

Треба було БІЛЬШИМИ БУКВАМИ писати:-)
І ше й фото вивіски виставити.
А то якось не помітно.;-)

Спектакль очень понравился, нужно было и впрямь написать большими буквами, :)

Спектакль хороший. Є і добра критика :) поки що не буду критикувати, аби не збити запал :)
Одне з побажань: поставте будь-ласка якісь спектаклі українською мовою.

Що я можу сказати, на цій виставі було 5 дебютантів, серед них і я:) Це звичайні люди, без акторської освіти. Наша режисер нас водила за ручку півроку: де стати, куди дивитися. Якщо сподобалося - значить недаремно ;-)

а щодо великих букв - треба на зміст дивитися, а не на величину. І на сайті є афіша з великими кольоровими буковками :-)

Ну от ) продовжуйте, із задоволенням буду відвідувати усі спектаклі, як глядач і поціновувач театру :) Творчих успіхів вам і вдячних глядачів :)
На критику не ображайтесь, а сприймайте як стимул. Я захоплююсь цим видом мистецтва і навіть хотіла б допомагати у розвитку. Нажаль заважає вроджений страх публічних виступів :( тому, вибачте, якщо щось не так сказала, але все тільки з найкращими побажаннями і повагою.
@-->--

Авария,
доречі страх не буває вродженим:) якщо є бажання, можливо скоро почнуться нові репетиції, цікався. А на сцені боїшся перших пару хвилин, а далі відпускає :-*

Спасибо за созданный сайт театра! Давно было пора это сделать.А что до спектаклей на украинском языке- то на сколько мне известно, есть в репертуаре два- "Землетрус" и "Пеппі Довгапанчоха". А вообще свой театр в Нетешине- здорово, вот только как с финансированием? Кто помагает финансово?

Ну щож удачі вам :))

let's rock! \m/
*PARDON*

Итак, несколько моментов из второй премьеры!
Хотите увидеть воочию??
Обязательно приходите на следующий спектакль!
Когда?
Внимательно следите за афишей! :)

Ітак: УВАГА! УВАГА! УВАГА!

В суботу о 18 00
відбудеться вистава
"ДИВНА МІСІС СЕВІДЖ"

Всім хто не бачив - це остання можливість подивитися , НЕ ПРОПУСТІТЬ!!!

вартість - 10 грн.​

ОСЬ І ЗАВЕРШИВСЯ
21-й театральний сезон
у НЕТІШИНІ.
НАРОДНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ТЕАТР-СТУДІЯ
"МАСКИ"
прощається з вами
ДО ОСЕНІ

Але робота в театрі кипить постійно. Ми готуємо для вас нові вистави, нові прем'єри! Ми скоро повернемося! Приєднуйтесь до нас, ми завжди раді новим творчим особистостям!

Дуже сподобалася "ДИВНА МІСІС СЕВІДЖ" - цікава, добродушна вистава...
Відтепер, з задоволенням відвідуватиму ваш театр.
Шкода, мало хто знає про існування в Нетішині вашого творчого колективу...

та ну ти шо про колектив знають багато людей, але відвідують мабуть менше :-(

3o3o 3aP}|{aBeJIu, Фесс правий, майже ніхто не знає про те, що
у нас в Нетішині є діючий театр! А відвідування лише підтверджує цей факт.
Якщо на 40тис. населення 1тис. людей знають про його існування, то
ті хто його відвідує ставновлять десь чоловік 500 максимум!

та канєшно шо ніхто, всеж таки вистави ставлять, у газетах про них пишуть
XAMSTER сказав(ла):
А відвідування лише підтверджує цей факт.
не факт
ИМХО

ви би хоч понаклеювали афіши якісь... мені подобається те шо ви робите, але сильно не обольшайтесь, бо таке враження, що люди грають лише для себе і родичів-друзів. за столь прадалжитєльний срок существаванія могли би якось продвинутись більше. напевно просто не хотіли. більше афіш, домовитися з інтерлінком, щоб розмістили на гол.сторінці інфу про вас. зацікавте людей! хоча це зараз практично нереально, бо багато хто думає "навіщо театр коли є інтернет?".
і взагалі - мені шкода людей, які не можуть уділити дві години на театр.
а "Маскам" хочу побажати не зупинятися на досягнутом і поставити ще багато цікавих вистав.