ТУРИЗМ

• Автор теми Автор теми Zidane
  • Дата створення Дата створення
желаение всей моей жизни хоть раз поехать в Карпаты) вот сильно хо4у покарабкатся по горам) кого не спрошу, все говорят, 4то просто супер! 4то классно))дада))) я наверное единственный 4еловек, который не был в Карпатах))

strange_giRL сказав(ла):
я наверное единственный 4еловек, который не был в Карпатах))
Не переживай, я також ще ні разу не був Карпатах, хоча дуже хочу там побувати!!!!:-(

Fishman сказав(ла):
Не переживай, я також ще ні разу не був Карпатах, хоча дуже хочу там побувати!!!!
А я цього літа впереш на декілька днів їздила в Карпати! А-а-а-а!!! Хоче ще!
Ліс, гори... краса!
А ще ведмеді.:-D Я то їх там не бачила, але мене постійно ними лякали. Ми навіть сокиру брали - для боротьби з ведмедями. (Ну, це мені так сказали.:-D )

А я не знаю де знаходиться наш турклуб... Може хто підскаже.
Літом я познайомився з одним Толіком, він сказав що він там з головних...
Після того напевно не було потреби і я більше цим не цікавився...
Хоча такі звязки мати корисно

Сам маю за плечами 4 піших походи: 3 в Карпати(Чорногори, Горгани), 1 в Кримські гори.

Будудуть пропозиції... хоча які зараз пропозиції
але я всеодно кудись би подався в простий похід

Федька сказав(ла):
Літом я познайомився з одним Толіком, він сказав що він там з головних...
Ага знаєм ми цих Толіків:-) , я сам колись активно займався туризмом, але зараз закинув це діло(так і не попавши в Карпати, я більше по нашим краям і по спортивній частині туризму:-) ), все часу не вистачає - робота клята не пускає:-( . Хоча часом так хочеться все кинути , спакувати рюкзак і махнути десь подалі від цього всього!!!!!!

Kate сказав(ла):
Ми навіть сокиру брали - для боротьби з ведмедями
:-D Це щоб харакірі по-українськи зробити???:-) Взагалі, мІшки в Карпатах є, але їх малувато.

Fishman сказав(ла):
Хоча часом так хочеться все кинути , спакувати рюкзак і махнути десь подалі від цього всього!!!!!!
як я тебе розумію

_AMATOR_,
ти ж там точно не був...

Крим - форевер. Карпати, еее..., на другому місці і без шансів (моря нема!). Дві фото з цього року - ранок на морі поблизу Алупки та тусовка у Воронцовсьому паркі.

О_о да...Туризм це круто.Кожен рік між школами та краєзнавчим центром проводять туристичні змагання.Я вже 2 рази брала в них участь.Дуже сподобалось:-) Нас відвозили в ліс на 2 дні з ночовкою.Ну і там вдень проводились конкурси:скалолазання,в*язання вузлів,орієнтування на місцевості...Взагалі прикольно було.Цього року знов піду.Люди,займайтесь туризмом,бо це нетільки весело,а й дуже корисно...

ооо Туризм ----- це супер!!! Я от почав недавно займатись цим, мені дуже подобається. От в слідуючу п"ятницю от підем в перший одноденний похід,думаю буде цікаво. Туризм - це хороший вид спорту! )))

Підскажіть будь-ласка, може хто знає де можна знайти топографічні карти(туристичні) чи десь заказувати чи купити, що небудь?!

Мендор якщо ти справді урист ти мігби написати мені хотяб половину пунктів які входять до кошторис Будьласка

ShakuR сказав(ла):
якщо ти справді урист ти мігби написати мені хотяб половину пунктів які входять до кошторис

З радістю якщо ти викладеш своє прохання більш зрозуміло?

-High_Floyd, ----- 1місце серед туристів Нетішина .
такіх красот як на фото мало хто бачив на влясні очі.

Дякую Петро.:-)
В свою чергу тоді скажу:
-Petake, ---- 1місце серед велосипедистів Нетішина.
Стільки тисяч км. за сезон мало хто накручує:-D

Про туризм в Нетішині неможна казати нічого бо його просто немає, є окремі люди які займаються індивідуально, а в МІСТІ нічого не робиться. А краєзнавчий центр зі своїми пантами тільки все партачить, бо якби вони хочаб бачили що таке туризм а так просто видєлуються вони навіть у ступеневі походи не ходять, та й змагання у них просто для галочки, якщо кому цікаво перевірте самі. хто бачив краєзнавчі змагання можете зрівняти з нормальним рівнем 24 січня цього року в спортиввно тренувальному комплексі ЗДПО-1 (на пожаркє). вхід вільний.
БЙУСЬ ОБ ЗАКЛАД ЩО ВОНИ БУДУТЬ СМІШНІ (А МОЖЕ Й ВЗАГАЛІ НЕ ВИСТАВЛЯТЬ КОМАНДИ)>:o

$Cent$,
вони виставлять команду,да буде смішно..)) але у нас є туризм в бурсі ходимо займаємось,тільки почали збирати команду свою, і там будуть всі походи,ступеневі в тому числі якщо ми захочемо то буде все як у туристів.