велопробіг 2007 состоявся , я сьогодні вже нарешті дома.
постараюсь описати всі дні які я провів переїжаючи з одного в інший обласний центр
добавлено через 21 час 41 минуту
предсталю отчот з ВЕЛОПРОБІГУ 2007 без фото.
стартував велопробіг 30.08 з міста Ужгород з 6 учасників в Мукачево добавилось ше 2 х це Закарпатська команда до яких і приєднався Я у місті Івано Франкуовску , + 10 Франковских , перший день завершився у м. Калуш , от туда і стартували 31.08 і в 11 утра цього дня я мав приєднатись у Франковску , попав в Франковск Я своїм ходом, тоїсть на велосипеді , стартував 30.08 в 17.00 з м. Нетішина (293км)і в 8 .00 вже розкатутвав по Франковску дочекався 11-00 на площі Франка і вирушив з пелотоном в 18 чел + Я у Чернівці на границі областей до нас ше приєднались учасники ітак до 17 годин 31.08 проїхали 142км ,
3й день старт з Черновцов 10-00 нас 29 ч. ми їдем на грн. Терн.об там ше 10 учасників і в вечеріми вже в Тернополі 110км проїхано , от шо мені непонравилось то це те шо ми десь 40 км проїхали в автобусі непонятно чого , ну да ничо це було в перший і в останній раз.
4й день Старт з Тернополя на границі обл Львова +10 і во Львові нас 39 проїхано 130км , святкова зустріч ,вечеря поход по городу і спать , ну як скрізь.
5й день Старт Львов фініш Луцк нас уже 49 проїхано 155км
6й день Старт Луцк обід в Ровно нас уже 59 і всі фініширують в лагері Корчагінець за Острогом . дістанция 152км
7й день Старт Корчагінець фініш оздоровчий центр за м. Хмельницк нас 69 , за цей день рекордна дистанція в 200км і рекордний завал на 170км упало до 15 учасників на швидкості 40км ч . всі отдєлались легким іспугом і зтесаними руками ,легкими пошкодженнями велосипедів , Я в завал непопав тіки легенько торкнув переднім колесом ту купку велосипедів і людея яка утворилась передімною.
8й день Старт з ОЛЦ фініш тоже в ОЛЦ міста Вінниця тут ми отдохнули і проїхали всього 84км шо правда урочисті віттання нашого пробігу зірвав сильний дощ і ми всі поховались по автобусах а як дощ стих поїхали спочивати і готовитись до наступного дня . нас 79
9й день передостанній з Вінниці до Житомира дистанція 137км група 89чел.
10й день групой 89чел ми і должни були приїхати до Києва але нам дуже хтів помішати дощ і група зменшилась в двоє (всім буде понятно шо Я остався в групі на велосипедах
) , приїхали в Києв змокнувши і злегка просушившись на швидкості вітром ми почали рух по Київським вулицям там і стався мій прокол заднього колеса за 1.5км до парку біля дніпра , але я не один підібрав мене наш автобус а там ше з 10 чел проколотих у Києві це з групи в 50 чел , в парку після нашої вєтки підїхали ше два направлення пробігу Схід та Південь , всіх нерахував , но це така толпа велосипедистів шо в нашому Нетішині буде мало місця , ми всі великой групой поїхали під арку на церемонію вручення нагород , церемонія відбулась , нас посадили в автобуси і поїхали відпочивати в пущу водицю . а 9.09 всіх отправили по домам , перед вибором з ким їхати з Києва до дому я вибрав їхати самостійно на свому надійному товаришу велосипеді.
11й день старт Київ Пуща водиця 8-00 фініш Нетішин Миру 1 21-30 дистанція 322км додому приїхав ужасно мокрий но довольний.
ітак Я за 11 днів проїхав крутя педалі 1875км .