можу поділитись опитом організації і проведення покатушки .
виложив фото з покатушки в внеділю .
їздив перший раз покатушку зпланував з допомогою Рівенському форуму .
форма пропозиції від організатора тобто від мене така (пацани орієнтовно 10.15-10.20 біля Луцького кільця там є кафешка відразу на повороті на право з кільця на протилешній стороні, там шось перекусим бо і Луцькім і Нам трьом нада перекусить мальохо таяк для Луцьких 70км а мені 60км до кільця , просьба всім на кільце підїжати ато потом собирати по трасі по одному ніхто небуде а возможность зацепитись за пелетончик наш буде менша ніж просто їхати з нами в фізичному плані , краще на кільце а там сиди на колесі і відпочивай.
темп високий ніхто небуде задавати бо Луцьким і Нам нада ше обратно їхати а це немало.
дорога там атлічна думаю якшо в 10.30 виїдим то в 13.30 будем в Рівном
це час з запасом , запізнень небуде.
навіть якшо хтось випаде почекаєм , це дружеска покатушка а не гонка.
я і Палмєр виїхали начало девятого до пункта зустрічі 63км ми запізнились на 2хв але нас чекали , приїхало 2є з Рівного і 2є з Луцька .
далі по окружній поїхали по плану на Дубно , поки їхали по окружній всі бистро і без слов заняли своє місце в групці , я їхав спереду потом Луцькі і т.д. , один Рівенський відразу відпав по своїй вині , і понятно шо його ми нечекали через 40км Луцькі нас покинули і поїхали на Луцьк а ми на Дубно пока там стояли до нас приїхав отпавший , і обратно ми в составі 4х поїхали на Рівне за км 15 до Рівного отпавший опять отпав під горку а за 10км проколовся інший учасник з Рівного і так ми в парі з Палмєром погнали на Нетішин накатали 201км средня скорость 29км\ч .
на фото з рюкзаками це Рівенські з горошком на футболці отпадающий
.
ось такі вони покатушки .