обязательно сганяю....Petake :-) сказав(ла):поїдь коли небудь літом.
это одна из немногих асфальтных дорог по которым мне понравилось ездить - очень мало загружена транспортом, соответственно и ехать и дышать легчеPetake :-) сказав(ла):ну як Олег важко у Шумск їхати ? за 50км до Шумска набор висоти више 450метрів це як будто переїхати перевал . а ше обратно . хароша нагрузка .

я тебя уже както догонял и перегонял, только я правда на четырёх колёсах тогда ехалPetake :-) сказав(ла):хто хоче попробувать догнати шоосера Вел-кам

Шукав, найшов на дикому, асортимент мінімальний. Можливо хтось підкаже магазини в Рівному.qwerty сказав(ла):В Ровно пошукай, там ці запчасті мають бути

, а назад чтобы не ехать по той же дороге, на Болотковцы и Кунев, там уже по трассе через Каменку опять на Межирич, Острог и домой.. (карта прилагается)В наше місто ні один автоперевізник не возить(я таких не знаю), крім пошти.Recusant сказав(ла):Підскажіть де у нас в Нетішині можна придбати комплектуючі Shimano?
Можливо якийсь інтернет-магазин з доставкою в наше місто?
в оселю сходиarc сказав(ла):В универмаге, Новобуде и за "Нашим краем(большим)" я был, там нет. Спасибо заранее..