В
мдя... снігопад...Вишенька сказав(ла):Вигляньте у вікно.....
Вот и я о том же!Geem сказав(ла):но все таки не может так быть что только мы одни во всей вселенной
Я цього не заперечую, тому що може бути і так, як ти сказав, і так, як я... Тут взагалі роздумувати - марна трата часу, все одно це фактами не підтвердиться... по крайній мірі найближчим часом...PATRICK сказав(ла):тут сумніваюсь. поки людство займалось війнами, розподілом влади, самими собою, інші могли б піти набагато далі від таких тормозів як ми (люди)
якщо чисто теоретично забєцать гіпотезу про то шо ми одні у всесвіті, то має буть якесь призначення такому безглуздому суспільству або, що більш вірогідно при таких обставинах, це тупо Чиясь шюткаMaster Of Puppets сказав(ла):по крайній мірі найближчим часом...
+0,5Master Of Puppets сказав(ла):ми існуємо просто так, без всякого
а як щодо інопланетних створіннь?Master Of Puppets сказав(ла):з відчуттям того, що смисл в нашому існуванні є, нам стає легше від того, що хоч не дарма живемо.
вот это интересно... А можно поподробнее? Ну например, хотя бы для начала статья и инета....Gideon сказав(ла):Недавно астрологи відкрили 10 планету, яка дуже схожа на землю, а це значить шо там є життя!! Правда яке ніхто незнає :-(
Lovlir сказав(ла):вот это интересно... А можно поподробнее? Ну например, хотя бы для начала статья и инета....
Извините за оффтоп, но меня эта фраза бесит. Люди говорят её даже не зная её предистории...Gan1beS сказав(ла):А якшо серйозно то все може бути секса в СССР тоже не було...