Natashe4ka
Користувач
- Повідомлення
- 64
- Репутація
- 0
А прикинь як їм класно було б побачитись з тобоюBo$$ сказав(ла):Класно булоб побачити інопланетян
А тому останній, що такий нерозвинений організм їм не треба.Natashe4ka сказав(ла):а чому останій , вони шо його заберуть кудись з собою?
Согласен, в нашій галактиці можна найти тисячі зірок похожих на Сонце, а скільки всіх остальних.Amber сказав(ла):А я в инопланетян не верю, но думаю, что вероятность их существования довольно высокая. Считать, что из всех бесконечности планет во Вселенной только на Земле существует жизнь - это как-то слишком эгоистично, ИМХО.
Як говорив Енштейн "Все відносно"Frost сказав(ла):Інопланєтяни - це ми. бо якшо відносно других планет подивитися, то ми інопланєтяни.:-p
умница, в роботе с графическими редакторами получаешь 3-ку! :-pBEN LADEN сказав(ла):(Знято відео камерою... мною)
Яку тройку... ти шо.... Я вчора екзамен по 3Д максу здав на відмінно.:-[Pashok сказав(ла):умница, в роботе с графическими редакторами получаешь 3-ку!
Хоча б якись пейзаж намалював, а то твоє НЛО в якісь чорній дирі літає.BEN LADEN сказав(ла):Знято відео камерою... мною