Не верю, но чтото всетаки там есть! Я часто задаю себе вопрос смотря на небо, Что там?, если конец?, если да то какой? и множиство подобных вопросов, я щитаю это самая не изведаная область для человетельства.
Круги на полях це не НЛО це чорнобильскі їжачки хороводи водятьHarlem сказав(ла):При появлении этих кругов,в том месте создается большая радиоактивность.
Чогось мене не дивує, що в США. Таке враження , що немає "їм" більше де літати!!!Stealth сказав(ла):База ВВС, Флорида 1996 (Архив МО США)
Та є де, просто все засєкрєчяно. А шо ти думав шо тобі все зразу будуть розголошувати? Це як державна таємниця і вона має право бути відома всім тільки через 80 років, коли всі хто до неї причепні повмирають.FIFAyer сказав(ла):Чогось мене не дивує, що в США. Таке враження , що немає "їм" більше де літати!!!
А через 80 років вже не буде кому про це розповісти. Так і залишиться все нерозкрито.Hatred сказав(ла):Це як державна таємниця і вона має право бути відома всім тільки через 80 років, коли всі хто до неї причепні повмирають.
То є Америкосовський гелікоптер в мене колись був відео ролік про ту тарілку вона там трішки повисіла а потім їй набридло і вона просто полетіла а всі іньші такі незрозуміли чого вона хотіла.HustleR сказав(ла):Stealth,
а чо это за хрень справа? не вертолёт случайно? =)
на детё непохоже вообще....присмотрись ка!Hatred сказав(ла):в якось жінки був викідиш, вона його дето викінула
Я також в інопланетян вірю. Але це дорчі щей як похоже на людину, просто ще можливо не повністю сформовану.MeV сказав(ла):на детё непохоже вообще....присмотрись ка!
было бы прикольно встретить фейку эту жывую..она наверное симпотичней виглядела прижизни..
А Я ВЕРЮ В ИНОПЛАНЕТЯН)) ПРИКОЛНЬО ЖЕ..
ОНИ МЕЖДУ НАМИ,ПРОСТО МЫ ИХ НЕ ЗАМИЧАЕМ,... )ГГГ