Я пол мыть не буду...=)) У нас есть кому мыть пол, это Дратвинская Ирка, очень подходит на роль "подметайло и витерайло" Играть не хочет, значить будет убирать...позорится. Так что она будет бегать с шваброй, пот вытерать в зале на полу....
мы да а Кузя а шо пол мыть кузя буде????? =-OМаринчик сказав(ла):приходь-приходь...тільки от в волейболі жюрі не має))є судді))
нєа! ми з тобою на табло сидіть будем=)))))))і музичку слухати=))))))
от фигню написала =)):-|_Юся_ сказав(ла):мы да а Кузя а шо пол мыть кузя буде????? =-O
хотелось посмотреть, как мыет полы Кузя.... прикольно будет... *ROFL*_Юся_ сказав(ла):мы да а Кузя а шо пол мыть кузя буде?????
ржачки будет...*ROFL*KaterinKa сказав(ла):хотелось посмотреть, как мыет полы Кузя.... прикольно будет... *ROFL*
тож так по приколу....Маринчик сказав(ла):бля, дівки, який пол?! ви шо?! поли мить - для того э тєхнічкі і вони за це получають зарплату! а вас ніхто поли мить не заставляє! так шо успокойтесь!
да марин хотела б я быть такой техничкой як оче у нас в СКМаринчик сказав(ла):бля, дівки, який пол?! ви шо?! поли мить - для того э тєхнічкі і вони за це получають зарплату! а вас ніхто поли мить не заставляє! так шо успокойтесь!
ти написав волейбол - це найкращі ігри світів =))))) навчись спочатку правильно писати, шоб не позорився)))))Shooter сказав(ла):А волейбол це-the best games of worlds