Волейбол

• Автор теми Автор теми Стерва
  • Дата створення Дата створення
Я пол мыть не буду...=)) У нас есть кому мыть пол, это Дратвинская Ирка, очень подходит на роль "подметайло и витерайло" Играть не хочет, значить будет убирать...позорится. Так что она будет бегать с шваброй, пот вытерать в зале на полу....

Маринчик сказав(ла):
приходь-приходь...тільки от в волейболі жюрі не має))є судді))

нєа! ми з тобою на табло сидіть будем=)))))))і музичку слухати=))))))
мы да а Кузя а шо пол мыть кузя буде?????:-D :-D =-O

добавлено через 1 минуту
_Юся_ сказав(ла):
мы да а Кузя а шо пол мыть кузя буде?????:-D :-D =-O
от фигню написала =)):-|

_Юся_ сказав(ла):
мы да а Кузя а шо пол мыть кузя буде?????
хотелось посмотреть, как мыет полы Кузя.... прикольно будет...:-) *ROFL*

добавлено через 36 секунд
KaterinKa сказав(ла):
хотелось посмотреть, как мыет полы Кузя.... прикольно будет...:-) *ROFL*
ржачки будет...*ROFL*

[censored], дівки, який пол?! ви шо?! поли мить - для того э тєхнічкі і вони за це получають зарплату! а вас ніхто поли мить не заставляє! так шо успокойтесь!

Маринчик сказав(ла):
бля, дівки, який пол?! ви шо?! поли мить - для того э тєхнічкі і вони за це получають зарплату! а вас ніхто поли мить не заставляє! так шо успокойтесь!
тож так по приколу....:-)

Маринчик сказав(ла):
бля, дівки, який пол?! ви шо?! поли мить - для того э тєхнічкі і вони за це получають зарплату! а вас ніхто поли мить не заставляє! так шо успокойтесь!
да марин хотела б я быть такой техничкой як оче у нас в СК :-D

Итак....

Я думаю, вы уже заметили, что я понадавала всем по попе... 8-) Честно говоря, меня хватило всего на пару страниц этой темы... УЖОС

Теперь о нашем с вами светлом будущем... ПРЕКРАТИТЕ ЧАТ!!! Последнее предупреждение........ для всех O:-)

а ось я не розумію, якого праздніка ти мені стільки попереджень вліпила?
і до теми:
протягом 21-23 грудня в СК проводились змагання з волейболу серед команд Рівного, Житомира, Хмельницького, Нетішина.
21.12. - Житомир-Хмельницький - на користь Хмельницького
Рівне - Нетішин - на користь Нетішина
22.12. - Нетішин - Житомир - на користь Житомира
Рівне - Хмельницький - на користь Хмельницького
23.12. - Нетішин - Хмельницький - на користь Хмельницького
Рівне - Житомир - на користь Житомира

1-ше місце - м.Хмельницький
2-ге місце - м.Житомир
3-тє місце - м.Нетішин

я тоже неочень понимаю за что миня забанили на целую неделю, если не больше..этоже просто ппц , я сказал втему...бан даётса на 3 дня а не на неделю....
не флужу...
я любю волеёбол!!!----читайте......!!!!

а мені якого ще влетіло . І вапще до чого тут я . А волейбол це-the best games of worlds

Чо тут так тихо ніхто нічо непише про свої програши , ніхто ніякою інфою непостачає шо сталось а.

Shooter,
а зачем? что бы снова на неделю забанили?
я люблю волейбол...

от команда дівчат 25.01.-26.01. буде на змаганнях у смт.Березни(чи шо воно там) Рівненської обл. Нас там, звичайно, порвуть, бо тама команди, шо то ппц повний, але все одно...От вам і інформація!
Р.S.Саня, пиво я жду (а ти про должкок мовчи, ти мені його пробачив :-) )

добавлено через 1 минуту
Shooter сказав(ла):
А волейбол це-the best games of worlds
ти написав волейбол - це найкращі ігри світів =))))) навчись спочатку правильно писати, шоб не позорився)))))

Маринчик, праввильно, можеш даже не виїджати...))нема вам шо там робити..а ти даже подати толком не можешь...якусь пародію , а не волібол показуєшь....Щей должок з тебе...)) і пиво за проігриш .))) :-D

Я тоже рекомендую всім займатись волейболом а особливо дівчатам!Будуть у вас і попка красіва і тд і тп

шо?! всьо, Саня, ппц тобі!))
були ми в Березнах...4-е місце, команди були не дуже сильні, хіба шо "Регина"...ну нічого...зато мене відмітили як кращого нападаючого команди, поняв, Сашка?)))і синяк на нозі на память))))а взагалі, було класно))))

Марина-часто ви так всим проигруете?

та ми просто не команда...у нас нікому нічого не треба...

Маринчик,
а шо тоді у вас..??сцико-піхота??? всім проігруєте....уЖс)))

всьо, карочє, я не збираюсь тут перед вами оправдуватися! хто ви мені такі! і взагалі, бісите...
припиніть флуд!